Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BELJAK OPLEO PO JANDROKOVIĆU KOJI GA JE IZBACIO: 'Ne zovu ga bezveze Njonjo, on je podla kukavica i jadnik'

Krešo Beljak opleo je po Gordanu Jandrokoviću koji je njega i još dvojicu političara izbacio iz sabornice.

 Krešo Beljak je poznati hrvatski političar Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Danas je bilo dramatično u Saboru. Uoči rasprave o izmjenama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira došlo je do rasprave predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i Mostova Mire Bulja, kojeg je izbacio, a potom je izbacio Suverenista Željka Sačića i HSS-ovog Krešu Beljaka koji se potom oglasio.

 Krešo Beljak je saborski zastupnik i predsjednik HSS-a Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

‘Podla kukavica, jadnik, iskompleksirani uvlakač u guzicu Sanadera, Karamarka, Kosorice, Plenkovića po imenu Njonjo, danas je mene kukavički izbacio na tri-četiri, više ni ne znam, dana, a da se uopće nisam javio za riječ. Digao sam povredu Poslovnika s kojom sam htio stati u zaštitu čovjek s kojim svjetonazorski dijelim jako malo toga, ali kao branitelj dijelim istovremeno jako puno. Htio sam upozoriti na ton kojim je ta podla kukavica od Jandrokovića razgovarao s generalom HV-a i jednim od najvećih heroja Domovinskog rata, Željkom Sačićem. Ta razina ponašanja Jandrokovića prevršila je svaku mjeru’, rekao je Beljak novinarima i dodao:


On svoje osobne komplekse, ne znam kakve ima, ali po boji glasa, ne zovu ga bez veze Njonjo, čini mi se da ima toliko frustracija koliko ih cijeli Sabor skupa nema. Ja neću dopustiti da sve te svoje osobne frustracije iz djetinjstva ili ne znam čega liječi na generalima i herojima Domovinskog rata, ma koliko se ja s njim ideološki skoro u ničemu ne slažem. Gradonačelniku Sinja zabraniti da govori jer to "nije u temi", generala Sačića prekinuti u pola njegova izlaganja, morao sam reagirati’.

 Krešo Beljak je saborski zastupnik i predsjednik HSS-a Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Također, rekao je kako je straža došla da ih iznesu van, ali takve scene nisu htjeli dopustiti pa su izašli sami.

‘Ja izuzetno cijenim stražu, smatram ih kolegama, rekao sam im da ja nisam Ivan Pernar i da mene neće nitko iznositi van bez posljedica. Ovo nije prvi put, već sam šesti ili sedmi put izbačen promptno iz Sabora na nekoliko dana’, zaključio je Beljak.

Povezane Vijesti