Saborski zastupnik i predsjednik HSS-a, Krešo Beljak, na društvenim mrežama je otkrio kako je njegova kolegica Kristina Palić našla drugi posao te joj je posvetio objavu.


Sretno dalje Kristina!!!! Malo je kvalitetnih osoba u politici ili oko politike. Svakim danom sve manje i manje, jer teško je nekome normalnom i radišnom, sposobnom, ne samo raditi nego i gledati svu tu trulež i sve te laži, gadosti, spletke, podmetanja i nabacivanja blatom. Najbolji nažalost odlaze. A jedna od najboljih suradnica koje sam u cijeloj karijeri imao, svakako je Kristina Palić. Sretno dalje Kristina, uopće ne sumnjam da ćeš uspjeti na novom poslu i u svemu čega se u životu uhvatiš’, napisao je u opis njihove zajedničke fotografije.

Krešo Beljak je saborski zastupnik i predsjednik HSS-a
Patrik Macek/PIXSELL 

Sudeći po njezinom profilu na LinkedInu, Kristina je radila kao savjetnica u Klubu zastupnika HSS-a. A prije nego je pozirao s njom, Beljak je objavio fotografiju sa suprugomNikolinom koju rijetko pokazuje.


SREBRNI PIR POZNANSTVA. Upoznali smo se na današnji dan prije točno 25 godina. Samo upoznali.. Pa je onda bilo svašta. Bilo je pauza, ponovnog upoznavanja, drugih "smetala" s jedne i s druge strane, pa prijateljstva, pa malo ozbiljnijeg prijateljstva, pa onda prve bebe, pa prvog vjenčanja, pa prvog krštenja bebe, pa drugog vjenčanja pa druge bebe, treće bebe... Za napisati sve (oproštene) gluposti koje sam svih tih godina radio nema mjesta u jednom postu. Uglavnom, nikad nisam mislio da će me netko na bilo koji način moći trpjeti četvrt desetljeća, ali čuda se događaju’, napisao je.