Osvanule su 14 godine stare fotografije Darka Milinovića. Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije je 2009. bio na vjenčanju Ivana Valentića, sina bivšeg hrvatskog premijera Nikice Valentića. Milinoviću je društvo na svadbi pravila supruga Blaženka.

Darko Milinović sa suprugom Blaženkom na vjenčanju Ivana Valentića 2009.
Dalibor Urukalović/PIXSELL 

Inače, par je u braku 34 godine, a upoznali su se u rodnom Gospiću. Dobro su se poznavali i prije nego su uplovili u bračnu luku u kojoj su dobili troje sad već odrasle djece na koje je bivši ministar ponosan. Blaženka je po struci ekonomistica, a cijela obitelj ima mnogo hobija.

Darko Milinović godinama je u braku sa suprugom Blaženkom
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Mi smo vam jedna sportska obitelj. Ja igram nogomet od malena, ali već deset godina svakog petka i nedjelje s istom ekipom u Gospiću ‘haklam’ mali nogomet. Ekipe nam se zovu Bijeli i Plavi i ozbiljno doživljavamo naše susrete pa neki put bude i oštro’, ispričao je Milinović u intervjuu za Jutarnji list 2012. godine.

Darko Milinović godinama je u braku sa suprugom Blaženkom
Boris Scitar/PIXSELL 

Dodao je kako je podrška najveća stvar u obitelji, a njegova podržava njega u njegovim političkim ambicijama. Osim nogometa, poznato je da je bivši ministar strastveni zaljubljenik u motocikle i već godinama uživa vrijeme provoditi na stazi na Grobniku.