Bivši ministar zdravstva, Darko Milinović (59), na Facebooku je kritizirao to što su nogometni klubovi Hajduk i belgijski Lommel SK dogovorili posudbu 20-godišnjeg krilnog napadača Agustina Anella koji se jučer priključio Bijelima.

Darko Milinović je bivši ministar zdravstva
Boris Scitar/PIXSELL 

O Bože... Dinamo se od straha sakrio u mišju rupu. STRAŠNA POJAČANJA. Prije nekoliko tjedana, pazite sada, POJAČANJE za Hajduk iz druge lige. Sada PONOVNO POJAČANJE, ali sada iz belgijske druge lige. Pa što se SPRDATE sa Hajdukom? NAHVALI Nikoličius pojačanje pa kaže IMA visok motiv,izraženu želju za uspjehom i napretkom. E to nema niti jedan hajdukovac iz mlađih uzrasta i ovi na klupi.... eeeejjjj Nikoličius pa to sve imam i ja samo sam još bolji od toga "pojačanja" jer više volim Hajduk od njega i nisam prošao pola svijeta,direktno stižem iz Gospića u Split, pješice ako treba i ne bih igrao za bilo koji drugi klub da mi daju sve blago svijeta’, napisao je Milinović te dodao:


‘A da me dovedete? Evo za manje novaca dolazim i neću zauzimati mjesto onima koji zaslužuju šansu, a i odreći ću se premija (to je najlakše jer nema ove godine na vidiku niti jednog trofeja). Imam samo JEDAN UVJET - da sam srijedom slobodan jer moram operirati u gospićkoj bolnici, al trening ću svakako obaviti. Nakon ovakvog SPRDANJA uprave sa Hajdukom ozbiljno razmišljam da više NE BUDEM ČLAN. Al ajde sačekat ću premda nam je veeeeliko pojačanje Awaziem već upropastio sezonu’.

Darko Milinović voli nogomet
Facebook 

Osim nogometa, poznato je da je bivši ministar strastveni zaljubljenik u motocikle i već godinama uživa vrijeme provoditi na stazi na Grobniku.


Nikad nije skrivao da mu je obitelj na prvom mjestu, a sa suprugom Blaženkomu braku je 34 godine. Imaju troje djece.