Bivša premijerka Jadranka Kosor trenutačno je glavna tema u Hrvatskoj. Naime, sinoć je ispala iz popularnog showa 'Masked Singer'. Iako su mnogi pretpostavili da se upravo ona krije ispod maske kraljice, neke je šokiralo što je jedna od najpoznatijih hrvatskih političarki odlučila sudjelovati u ovom showu.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

No jedno je sigurno - kraljica je mnogima bila omiljena maska pa ni ne čudi što je Kosor dogurala do polufinala 'Masked Singera'. Nakon njezinog ispadanja internet je prepun pozitivnih komentara.

'Bravo za bivšu premijerku, vrlo hrabro što je pristala na tu ulogu, svaka čast, sve pohvale', 'Jadranka ima vrhunski glas, šteta što je ispala', 'Kad misliš da si vidio sve u životu i onda vidiš Jadranku kako pjeva Manu Chao', 'Baš je bila moćna', samo su neki od komentara.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

'Hvala svima koji su glasali za mene, hvala onima koji su otpočetka mislili da sam to ja', rekla je Kosor nakon što je skinula masku.

Voditeljica Nikolina Pišek pitala ju je kako je isti dan uspjela sve - i biti na špici i u 'Masked Singeru'.

'Zato što sam kraljica', odgovorila joj je bivša premijerka.

Inače, dosad je u showu pjevala pjesme 'Mamica su štrukle pekli', 'Mama ŠČ!' od Leta 3, 'Iznad Tešnja' od Halida Bešlića, 'Teške boje' od Gorana Bare, 'Bella Ciao' i 'Clandestino' od Manu Chao.