Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije, Darko Milinović, na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira s prijateljima na momačkoj večeri.

'Ljudi umoran sam kao pas, jučer operirao 8 h bez prestanka, otišao kući i dočepao se kreveta, ali kad me Ivan Škulj i dečki pozovu na momačku, a ja u krevetu moram se dizati i doći ovim momcima na momačku. Eeeee to sam ja... dečki hvala što ste me zvali i nema te sile da me spriječi da vam ne dođem... Hvala vam...', napisao je u opis objave.

Darko Milinović je bivši ministar zdravstva
Patrik Macek/PIXSELL 

Inače, Milinović je 34 godine u braku sa suprugom Blaženkom, a upoznali su se u rodnom Gospiću. Dobro su se poznavali i prije nego su uplovili u bračnu luku u kojoj su dobili troje sad već odrasle djece na koje je bivši ministar ponosan. Blaženka je po struci ekonomistica, a cijela obitelj ima mnogo hobija.

Darko Milinović godinama je u braku sa suprugom Blaženkom
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Mi smo vam jedna sportska obitelj. Ja igram nogomet od malena, ali već deset godina svakog petka i nedjelje s istom ekipom u Gospiću ‘haklam’ mali nogomet. Ekipe nam se zovu Bijeli i Plavi i ozbiljno doživljavamo naše susrete pa neki put bude i oštro’, ispričao je Milinović u intervjuu za Jutarnji list 2012. godine.

Darko Milinović godinama je u braku sa suprugom Blaženkom
Dalibor Urukalović/PIXSELL 

Dodao je kako je podrška najveća stvar u obitelji, a njegova podržava njega u njegovim političkim ambicijama. Osim nogometa, poznato je da je bivši ministar strastveni zaljubljenik u motocikle i već godinama uživa vrijeme provoditi na stazi na Grobniku.