Nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku: 'Neka se momci naviknu'.


Ta objava razljutila je mnoge navijače Hajduka koji su ga 'razapeli'.

'Rugaš se dici, dolaziš iz ‘tolerantnog’ grada, kompleksi su očito još uvik preveliki. Umisto ruže, stavi si u šu*ak jedini trofej kojeg ste ‘sami protiv svih’ osvojili', poručili su mu.

Sad se na tu temu oglasio bivši političar Gordan Maras.

Svi smo bili sretni zbog uspjeha juniora Hajduka i čestitali im. Jučer su izgubili od boljih i to ne umanjuje njihov uspjeh. Danas smo već u svojoj stvarnosti. Prlja je prokomentirao situaciju u svom stilu. Da se naviknu na sve jer dečki će izgubiti i dobiti još puno utakmica u životu te ne vjerujem da je imao neke zle namjere. Usput se i ispričao ukoliko je nekoga povrijedio’, napisao je i dodao:

Nažalost zatrpala ga je tolika količina negativne energije kao da je napravio ne znam što. Juniori Hajduka su dobili podrške i pozornosti proteklih dana kao da su igrali finale seniorske lige prvaka. Prlja i ekipa igraju uskoro polufinale svoje lige prvaka i nadam se da ćemo riječku ekipu isto tako podržati i navijati za njih kao što smo jučer navijali za naše mlade nogometaše. Podržimo jedni druge! ŠČ!’.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

Podsjetimo, Prlja se kasnije ispričao zbog svog komentara o hajdukovcima.

Veliki pozdrav svima. Ne bih volio da se stekne dojam da me sve ovo što se dogodilo od objave mojeg tvita nije dirnulo, pa evo nekoliko mojih riječi o tome. Na kraj pameti mi nije bilo da će ova po meni benigna navijačka pošalica izazvati tako burne reakcije i komentare. Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže,a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži’, napisao je i dodao:


Jednostavno,prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete jer ovo što pišem, pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjeno, tako da vas molim i za RT ove objave. Također želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću,isprika ostalim članovima zbog toga. Apeliram na razum svih i još jednom se iskreno ispričavam svima. Hvala’.