Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, pratiteljima na Facebooku je otkrio što je doživio dok je kupovao cvijeće.

Danas sam u Zvonimirovoj ulici u cvjećarni kupovao cvijeće i draga gospođa koja mi je slagala bukete u jednom trenutku kaže: "Joj, gospon vi mi izgledate kao onaj političar Maras." Ja joj odgovorim da ja i Maras sličimo kao jaje jajetu odnosno da sam to ja, uz opasku da se više ne bavim politikom. Nakon toga mi je ispričala da ima obrt već 52 godine i da zna mog tatu i mamu koji su živjeli nedaleko dok su bili mladi’, napisao je i dodao:


‘Također je na dan kada sam se rodio poslala rodu sa velikim buketom cvijeća mojoj mami u rodilište. Baš mi je drago što sam upoznao Šteficu, a njoj i svim drugim ženama želim da im život bude bolji u budućnosti, da budu voljene i sretne te da dostojanstveno mogu živjeti od svoga rada. Drage moje, želim vam svima sretan 8. mart Dan žena!’.

Gordan Maras više se ne bavi politikom
Facebook 

Inače, Maras je nakon izlaska iz politike postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine.

Dragi moji, život je nepredvidiv. Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje. Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku’, napisao je tada i dodao:

Gordan Maras više se ne bavi politikom
Facebook 

‘Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio. Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku. Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje!’.