Svi i dalje bruje o Jadranki Kosor koja je u subotu ispala iz showa 'Masked Singer'. Bivša premijerka otkrila je kakvo joj je bilo to iskustvo.

'Bilo mi je jako lijepo, zabavno, veselo', rekla je za Net.hr.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

Kosor, koja je imala masku kraljice, pohvalila je show i dizajnera maski, Juraja Zigmana.

'Oduševljena sam maskom. Mislim da je gospodin Zigman napravio zaista remek djelo i na tome mu osobito čestitam. Kostim je prekrasan, maska je predivna i mislim da zaslužuje mjesto u fundusu nekog kazališta', poručila je.

Kaže da ne zna tko se krije ispod drugih maski niti razmišlja o tome.

'Nastojala sam se uživjeti u svoju masku i biti Kraljica do kraja', objasnila je i dodala kako nema favorita niti ga je ikad imala.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

A evo kako se odlučila na sudjelovanje u showu.

'Pregovori su trajali jako dugo dok sam se ja odlučila za to. Odlučila sam se za sudjelovanje radi osvajanja nekog novog prostora vlastite slobode. Budući da sam se bavila politikom dugo vremena, onda je to na neki način bilo neuobičajeno i neočekivano, ali sam to nekako shvatila i protumačila samoj sebi pa sam pristala sudjelovati u showu', ispričala je.

Bivša premijerka je dobro skrivala da je dio popularnog showa.

'Nije bilo teško čuvati tajnu od najbližih jer sam ja to shvatila kao još jednu poslovnu obavezu, ugovor s produkcijom sam shvatila ozbiljno. To je bila neka obveza koju sam ja potpisala i ja sam se toga striktno držala. Obvezala sam se za tajnost i ja sam to poštivala do zadnje sekunde', zaključila je.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

Podsjetimo, Kosor je dogurala do polufinala 'Masked Singera', a dosad je u showu pjevala pjesme 'Mamica su štrukle pekli', 'Mama ŠČ!' od Leta 3, 'Iznad Tešnja' od Halida Bešlića, 'Teške boje' od Gorana Bare, 'Bella Ciao' i 'Clandestino' od Manu Chao.