Saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a, Mirela Ahmetović, poznata je po tome da nema dlake na jeziku. Na Twitteru je više puta oplela po drugim političarima, a mi smo izdvojili njezine najzanimljivije objave.

Mirela Ahmetović je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Nedavno se obrušila na ministricu kulture i medija, Ninu Obuljen Koržinek.

Nina Obuljen Koržinek vrši verbalno nasilje nad novinarima i saborskim zastupnicima. To je valjda naučila od svog šefa Plenkovića. Ministrica kulture nema osobne kulture jer joj je moć udarila u glavu. Ali pad će biti bolan. Sram vas bilo ministrice!’, napisala je.


Najviše je puta oplela po premijeru Andreju Plenkoviću.

AP se ponaša poput ocvalog mafijaškog bossa kojemu samo iz sažaljenja još nisu rekli da je "out". Uspjelo mu je nemoguće - počeo je štetiti imidžu presuđene krim organizacije. Tko je mogao zamisliti groteskniju činjenicu?’, napisala je početkom godine.


Prošli mjesec mu je odgovorila nakon što je izjavio kako je nakon izbora 2020. ‘plačljiva oporba’ odbila sastanak s njim.

AP opet laže na N1. “Plačljiva” oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom 2020., već je željela sudjelovati na zajedničkom sastanku, a ne pojedinačno u četiri oka, kako je tražio AP. Dakle, AP je odbio zajednički sastanak. Ali tko laže, taj i krade. Već viđeno’, poručila je Ahmetović.


No ni tu nije kraj njezinom prozivanju premijera.

Možda da Plenkovića okrunimo za kralja pa da farsa završi. Čovjek bira koje meso će pojeftiniti, kakav izborni model implementirati, koliko platiti medijske kuće da izvještavaju o njegovom liku i djelu. Demokracija nam ni ne treba, toliko o velikom europejcu’, napisala je početkom svibnja.


U ožujku je oplela po ministru zdravstva Viliju Berošu.

Manipulator Beroš grobar je hrvatskog zdravstva. Sustav je pretvorio u privatni prostor za bogaćenje svojih prijatelja. Napadajući liječnike, Beroš se razotkriva kao bezdušni birokrat i nesposobni ministar. Puna podrška liječnicima u nastojanjima za bolji zdravstveni sustav!’, poručila je.


Komentirala je i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

Tomo Medved mora se skriti iza Ministarstva hrvatskih branitelja da bi me demantirao priopćenjem jer sam na N1 rekla kako je on bio zadužen za obnovu. Dotični je na čelu STOŽERA ZA OBNOVU POTRESOM POGOĐENIH PODRUČJA’, napisala je u siječnju.