Goran Todić javnosti je postao poznat 2015. kad se natjecao u regionalnom Big Brotheru. Pobjeda mu je izmakla za dlaku te je osvojio drugo mjesto. No mnogi ne znaju da je ovaj Sarajlija nekoć radio za talijansku glumicu Veronicu Lario, drugu suprugu Silvija Berlusconija koji je preminuo u 87. godini.

Veronica Lario je druga supruga Silvija Berlusconija
GERARD JULIEN / AFP / Profimedia 

Detalje Goranovog odnosa s Veronicom razotkrili su talijanski novinari. Stanar BB-a od 2007. do 2009. živio je u vili Belvedere u mjestu Macherio nedaleko od Milana. Radio je u kući punoj skupocjenih umjetnina, a otkaz je dobio nakon što je Berlusconi odlučio tadašnjoj supruzi srezati budžet za osiguranje imanja, pisao je 24sata.

Veronica je odlučila žrtvovati prvog čovjeka od povjerenja i tada je Goranu dala otkaz, dok je ostale zaštitare i poslugu zadržala. Talijanski mediji pitali su se zašto ga je otpustila, ali Veronica je odlučila prešutjeti razloge. No ne i Goran. U javnosti je opisivao životni stil bivše poslodavke, a iznosio je i pikanterije iz Berlusconijeva života.

Goran Todić natjecao se u 'Big Brotheru'
RTL/screenshot 

Gorana su Berlusconijevi zaposlili na preporuku Alberta Orlandija, koordinatora zaštitara u vili gospođe Berlusconi. Orlandija je upoznao baveći se padobranstvom, a Veronica je već tada zatražila razvod od Silvija te joj se Todić odmah svidio.

Veronica je najradije bila bez šminke i u trenirci, a uređivala se samo za goste i kad bi išla na zabave’, rekao je Goran.

Mediji su Veronicu povezivali s Todićevim šefom smatrajući ih ljubavnicima, no Goran ih nikad nije vidio da se grle i ljube. Prisjetio se i Veronicine ljutnje kad joj je Silvio pokucao na vrata.

Berlusconi je nenajavljeno došao na njezin posjed, ali je ostao iza željeznih vrata i bio je prisiljen vratiti se nazad’, ispričao je Goran koji je tad bio u braku s talijanskom vizažisticom i frizerkom Elisabettom Flottom.

Goran Todić natjecao se u 'Big Brotheru'
RTL/screenshot 

Veronica je često u trenirci sjedila u vili i satima se igrala na konzoli Nintendo koju joj je kupio Orlandi.

Ona je znatiželjna, ali brzo izgubi volju. Ljubazna je, ali na trenutke hladna, krhka i vrlo tužna’, govorio je Goran o bivšoj šefici kojoj je za poklon kupovao knjige.

No Ibsenovu ‘Kuću lutaka’ i Rilkeova ‘Pisma mladom pjesniku’ bivša gospođa Berlusconi nije uopće doživljavala.

Veronica Lario je druga supruga Silvija Berlusconija
Marco Merlini / LaPresse / Profimedia 

Pokušavao sam je malo trgnuti i usaditi joj osjećaj za umjetnost’, rekao je Goran i otkrio kako su neki zaposlenici vile dobili otkaz jer su nazivali seks-linije i krali skupa vina.

S instruktoricom joge pratio sam Veronicu na putovanjima u Kambodžu, Laos i Tajland’, prisjetio se Todić koji je nakon tog putovanja dobio otkaz.

Goran Todić natjecao se u 'Big Brotheru'
RTL/screenshot 

Lario na put nije htjela nositi skupocjen nakit niti se šminkala, a zbog velike koncentracije vlage u zraku nije mogla urediti prirodno bujnu kosu.

Bila je neraspoložena pa sam joj posudio svoju kapu koja se poslije vidi na mnogo fotografija’, tvrdio je Goran.

U svibnju 2008. Todić je dobio dojavu da je Berlusconi došao na imanje s gomilom žena, a to je izbezumilo Veronicu.

Nekoliko dana poslije pojavio se Orlandi kojem su očito smetale brojne pohvale na račun mojeg prisnog odnosa s gospođom i uručio mi je otkaz’, ispričao je Goran koji se vratio supruzi Elisabetti u Milano.

Goran Todić natjecao se u 'Big Brotheru'
RTL/screenshot 

Podsjetimo, Berlusconi je 20 godina mlađu Veronicu upoznao u kazalištu u Milanu, a navodno je njihova romansa počela dok je on još bio u braku s prvom ženom. Vjenčali su se 1990., a službeno razveli 2014. godine.

Njihov brak bio je ispunjen njegovim političkim i seks-aferama, a razvod joj je donio rekordnu alimentaciju - 1,4 milijuna eura mjesečno. Veronici, koja je s Berlusconijem dobila troje djece - Barbaru, Eleonoru i Luigija, često su zamjerali da pretjeruje s estetskim korekcijama.