Saborska zastupnica Marijana Puljak i njezin suprug, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, bili su na košarkaškoj utakmici između Splita i Zadra. Pozirali su na tribinama u splitskoj dvorani, a Marijana je na Facebooku objavila njihovu fotografiju.

Evo me prvi put na utakmici nakon 5-6 godina i… pobjeda!!! Bravo KK Split!!! Zadar je bio opasan cijelu utakmicu, ali smo u zadnju, uz sjajnu atmosferu i podršku s tribina, preokrenuli rezultat. 89:85’, napisala je u opis fotke na kojoj bračni par pozira s osmijesima na licu.


Prije toga je podijelila fotografiju na kojoj u restoranu pozira sa sinom Tomom i njegovom djevojkom Karlom te se pohvalila njihovim uspjesima.

Sunce mamino je položilo zadnji ispit na FER-u, a sunce sunca maminoga položilo vozački pa slavimo’, stavila je u opis objave.


Bračni par Puljak ima troje djece, a oboje su u intervjuu za Story progovorili o svom privatnom životu.

Radim puno, kao i moja supruga Marijana. Olakotna okolnost za cijelu obitelj jest to što smo zajedno u politici, a dio poslova obavljamo zajedno. Naša su djeca odrasla. Najstarija kći Ema ima 26 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, koji sada radi u Ženevi. Sin Toma ima 22 godine, živi u Zagrebu i studira također na FER-u, smjer računarstvo. Najmlađa kći, 17-godišnja Iva sada je završila drugi razred srednje škole MIOC’, rekao nam je Ivica u srpnju prošle godine.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Naravno da se brinem za djecu, ali nisam im stalno za vratom. Važno nam je znati da je sve u redu s njima, a čujemo se po potrebi. U današnje doba videopoziva na raznim kanalima, mobitelima, laptopima i kad smo daleko, čini se kao da smo svi blizu. Jer kad god trebamo jedni druge, vrlo brzo se čujemo i vidimo. Naša su djeca zaista samostalna, izrasli su u vrijedne mlade ljude i, ako nisam dosad dovoljno naglasila, jako smo ponosni na njih’, dodala je Marijana.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Priznali su kako dosad nisu imali nijednu ozbiljniju svađu ni krizu u braku.

Rekao bih da imamo nekoliko osnovnih principa po kojima se vodimo. To su sloboda, poštovanje, povjerenje i ljubav. Zbog odvojenog života nismo ni previše bili zajedno pa i to pridonosi odnosu, ne stignemo se ni posvađati. Kada malo bolje promislim, Marijana i ja se nikada nismo ozbiljno posvađali’, ispričao nam je Ivica kroz smijeh.