Predsjednica Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski, koju iz milja zovu Milica Zavetnica, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s blizancima koje je nedavno rodila.

Dok hodaš po suncu, budi zagrljen... Hvala svim dragim prijateljima i dobrim ljudima na molitvama, lijepim željama i čestitkama povodom rođenja naših sinova Strahinje i Vukašina’, napisala je.

Političarka Milica Đurđević Stamenkovski nedavno je rodila blizance
YouTube/screenshot 

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

A da je rodila blizance otkrila je prošli tjedan na društvenoj mreži.

'Večeras u 21 sat postala sam majka dvojice sina, Vukašina i Strahinje. Moji heroji, dobrodošli. Hvala ti, Gospodine, na ovom blagoslovu', napisala je u opis njihove fotografije iz rodilišta.

Političarka Milica Đurđević Stamenkovski nedavno je rodila blizance
Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL 

Inače, ova srpska političarka rođena je 1990. u Beogradu, a odrasla je u Kaluđerici. Završila je Prvu beogradsku gimnaziju, a potom diplomirala na Fakultetu političkih nauka, piše Jutarnji list.

Otac joj je Rajko Đurđević, dramski pisac, novinar i ratni reporter, koji je 2012. sudjelovao u osnivanju pokreta Zavetnici. Nakon toga se i ona pridružila toj organizaciji i godinama bila njezin glasnogovornik. U rujnu 2017. udala se za prvog čovjeka Zavetnika, Stefana Stamenkovskog.