Srpska ministrica šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede, Jelena Tanasković, našla se u središtu pozornosti. Naime, ova političarka je prije nekoliko dana otvorila Kobasicijadu u Turiji i tom prilikom je snimljena s kobasicom omotanom oko vrata, piše Nova.rs.

Jelena Tanasković je srpska ministrica šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede
Screenshot/YouTube Radio-televizija Vojvodine 

Omotana kobasicom izašla je na binu, a nije dugo trebalo da fotografije i snimke postanu hit na internetu. Komentara na društvenim mrežama nije nedostajalo.

Na sajmu kućnih ljubimaca vjerojatno će okačiti pitona’, ‘Zašto bi itko kačio masnu kobasicu oko vrata, preko čiste (valjda) kose, svijetlog prsluka i plus bijele košulje??!! Tipična ženska konstatacija… I što je točno htjela ovim postići, majko mila’, samo su neki od komentara.


Inače, riječ je o slabo poznatoj, novoj srpskoj ministrici. U trenutku kad je izabrana za ministricu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, bila je na mjestu državne tajnice u ministarstvu ekologije i zaštite životne sredine. Godinu dana prije toga, Jelena Tanasković bila je državna tajnica u ministarstvu financija kod Siniše Malija.

Svojevremeno se našla u centru afere kao direktorica firme Prvi faktor – faktoring, protiv koje je MUP proveo istragu zbog navodnog falsificiranja papira u nekoliko banaka.