Bivša kninska gradonačelnica, Josipa Čulina ex Rimac, ima razlog za slavlje - udaje se za svoga dečka, markantnog bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića, doznaje Jutarnji list. Par će se vjenčati na Opatu na Kornatima, a intimnom vjenčanju prisustvovat će 20 ljudi.

Josipa Rimac i Josip Pleslić navodno će se vjenčati
Facebook 

Josipa više nije Rimac jer je vratila djevojačko prezime nakon što se nedavno razvela od supruga Danijela Rimca. Za njega se udala kad je imala 20 godina, a par je dobio kćer Katju.

Josipa Rimac se razvela i vratila djevojačko prezime Čulina
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Podsjetimo, Josipa je u rujnu 2020. izašla iz istražnog zatvora u Remetincu gdje je nakon uhićenja zbog sumnji u korupciju provela četiri mjeseca. Vrijeme u zatvoru je pametno iskoristila pa je napisala knjigu 'Mater i ćaća pet kćeri', a istu je posvetila majci koja je preminula od koronavirusa.

Josipa Rimac se razvela i vratila djevojačko prezime Čulina
Robert Anić/PIXSELL 

Tko je budući suprug Josipe Rimac?

Pleslić, Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a onda je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Zatim je zaglavio zbog bube u automobilu bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice, no nakon izlaska iz zatvora počeo je razvijati biznis, ali i odnos s Josipom Rimac.