Nakon što je cijeli svijet obišla vijest da je prekinuta suradnja princa Harryja i Meghan Markle sa Spotifyem i da je završeno s njihovim podcastom Archetypes, vojvotkinja se opet našla u fokusu javnosti.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA 

Naime, na nju se okomio direktor kasting agencije United Talent Agency, Jeremy Zimmer, nazvavši ju 'netalentiranom'.

Ispostavilo se da Meghan Markle nije bila veliki audio talent ili nužno bilo kakav talent. Samo zato što je netko slavan ne znači da je dobar u nečemu’, poručio je za strane medije Zimmer, čija je agencija jedna od najutjecajnijih u Hollywoodu.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Podsjetimo, ranije je objavljena zajednička izjava para i Spotifya u kojoj je navedeno da su 'zajedno odlučili da se razdvoje' te da su 'ponosni na seriju koju su napravili zajedno'.

A onda je stranica Podnews objavila da su iz više izvora otkrili da su neki od intervjua Meghan Markle lažirani, odnosno da ih nije ona vodila već njezino osoblje te da je njen glas kako postavlja pitanja dodan naknadno.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Osim toga, samo dan nakon što je objavljeno da je suradnja između kraljevskog para i Spotifya gotova, Bill Simmons, voditelj inovacija i monetizacije tog streaming servisa, u svom podcastu je opleo po Meghan i Harryju, nazvavši ih, među ostalim, ‘je***im prevarantima’.

Simmons je već ranije prozivao Harryja tvrdeći da on ne nudi nikakav sadržaj, već da se samo žali na kraljevsku obitelj.