Povjesničar i osnivač stranke Nova ljevica, Dragan Markovina, iza sebe ima brak s glumicom Lanom Barić. Vezu su započeli 2015., a u ožujku 2016. vjenčali su se u tajnosti. Razveli su se samo godinu dana nakon vjenčanja.

Ipak, ostali su u dobrim odnosima, što potvrđuje njihova nova zajednička fotografija koju je objavila Lana na svom Facebook profilu. Naime, čestitala mu je rođendan te je nasmijala opisom objave.

Tradicionalno, sretan rođendan mom najdražem bivšem mužu te godišnjica našeg propalog braka uz pjesmu Smej se smej Miroslava Ilića!’, napisala je.


Komentara nije nedostajalo.

Umirem. Najbolji bivši par ikada’, ‘Divan propali brak. Malo tko u braku ima tako nasmijana lica’, ‘Vi ste se vjenčali samo da biste se mogli ovako lipo razvest’, pisali su pratitelji.

Podsjetimo, par je snimljen u lipnju 2019. pa se počelo šuškati da su ponovno zajedno.

Lana Barić i Dragan Markovina bili su u braku
Story 

'Priča se da smo Dragan i ja opet skupa. To je, naravno, istina. Preciznije - i dalje smo skupa, osim što nismo ni u braku ni u vezi. Volin ga iako je retaj, a i on mene, jer san ludilo ženska. SFSN!', poručila je Lana na Facebooku pored njihovih fotografija.

Dragan bi tijekom njihove veze uvijek među prvima čestitao Lani nakon njezinih premijera u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a slično je bilo i početkom ožujka 2016. na premijeri predstave ‘Žena’ kada je glumica prvi put pokazala svoj vjenčani prsten.

Lana Barić i Dragan Markovina bili su u braku
Robert Gašpert 

Par je zajedno živio u Zagrebu s Laninom kćeri Mirej koju glumica ima iz veze s glazbenikom Franom Đurovićem.