Obitelj Trump oduvijek je privlačila pozornost medija i javnosti, najviše zbog brojnih skandala i seks afera. To najbolje zna i sin bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Donald John Trump Jr. Naime, ovih dana svi pišu o njegovoj navodnoj ljubavnici, pjevačici Aubrey O’Day koja je sad izjavila da je njihova afera počela u kupaonici gay kluba.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
INSTAR Images LLC / Alamy / Alama / Profimedia 

39-godišnjakinja se nedavno pojavila u podcastu ‘Mea Culpa’ Michaela Cohena i osvrnula na prvi put kad su ona i najstariji sin bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa navodno imali seks.

Vodila sam jedan gay klub i bio je to naš prvi zajednički izlazak. Toliko me želio vidjeti i rekla sam mu: ‘Pa, večeras ću biti u gay klubu’. Dakle, Don se pojavio u gay klubu, a ja govorim o tome da je ovo jedna od najvećih gay zabava u New Yorku, to je veliki je*eni klub. Svi su bili u gaćicama ili čak ni u tome’, ispričala je, pišu strani mediji.

Donald Trump Jr. je sin Donalda Trumpa
Austin Mcafee / Zuma Press / Profimedia 

Bila je uvjerena kako se on neće tamo dobro provesti, no njemu je zapravo bilo ‘super ugodno’, unatoč njegovim stavovima protiv LGBTQIA+.

Pogledala sam njegov Instagram profil prvi put nakon nekoliko godina i vidjela sam da je objavljivao svakojake šale kojima omalovažava gay zajednicu... Pomislila sam u sebi - čovječe, bilo ti je super ugodno u tom gay klubu. Zapravo, toliko ugodno da smo na kraju otišli zajedno u toalet i prvi se*s nam je pao upravo u toaletu gay kluba’, otkrila je.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
Gonzalo Marroquin / Getty images / Profimedia 

Iako je to navodno bio njihov prvi fizički intimni kontakt, O‘Day tvrdi da su prije toga imali snažnu emocionalnu vezu. Ljubav se navodno rodila dok su zajedno radili na američkoj TV igri ‘Celebrity Apprentice‘ (‘Pripravnik‘) za mlade poduzetnike još 2011. godine.

Mislim da smo prilično brzo primijetili da su nam smiješne iste stvari, dok se drugi nisu smijali. Namignuli bismo jedno drugome kad bi nešto bilo smiješno, ali nitko drugi to nije želio priznati... Kao da smo se poznavali u dušu’, rekla je.

Trump je u vrijeme navodne afere bio u braku s prvom suprugom Vanessom Trump. Njihov brak trajao je od 2005. do 2018. godine. No, prema riječima izvora s kojim je razgovarao Page Six, izgleda da je Donald Jr. zaista ‘poludio’ za O‘Day jer je supruzi navodno rekao da je ostavlja zbog pjevačice. Njegova ga je obitelj, šušksalo se, ‘pritiskala‘ da ostane u braku.

No, iako je ranije izjavila da su oni ‘srodne duše‘, O‘Day je također rekla da više ne prepoznaje ‘tu osobu koja je postala političar‘.

Znate kakva sam ja liberalka i znate koliko se borim za društvenu pravdu s obzirom na to da me jedna od njih rodila i odgojila. Nema šanse da bih ikada zavoljela nekoga poput njega kakav je danas. To vam pokazuje koliko se promijenio i koliko više nije onaj muškarac koji je bio moja srodna duša’, poručila je.

Donald John Trump Jr. sin je Donalda Trumpa
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, ona je o njihovoj romansi prvi put progovorila prije nekoliko godina.

Volim ga. Volim, voljela sam, volim i dalje. Voljet ću ga zauvijek. Ali vidim da je odabrao život koji je neautentičan - zbog statusa, moći, što god to bilo. Tako sam razočarana time što je postao’, rekla je, dok on nikad nije komentirao navodnu aferu.