Nakon što je njezin suprug, kralj Charles III, preuzeo prijestolje, Camilla Parker Bowles postala je kraljica. Njezin privatni život oduvijek je bio zanimljiv medijima i javnosti, a poznato je da iza sebe ima brakAndrewom Parkerom Bowlesom. U braku su bili od 1973. do 1995. i dobili dvoje djece.

Andrew Parker Bowles i Camilla Parker Bowles bili su u braku
Profimedia 

Tko su djeca kraljice Camille?

Novopečena kraljica ima sina Toma (48) kojeg je rodila 1974. i kćer Lauru (45) koju je dobila početkom 1978. godine. Tom je stručnjak za gastronomiju, kuhar i autor kuharica, a kći Laura joj je kustosica u umjetničkoj galeriji te vodi privatan, obiteljski biznis.

Laura Parker Bowles i Tom Parker Bowles su kći i sin Camille Parker Bowles
Profimedia 

Njezina djeca nikada nisu voljela živjeti pod lupom javnosti, no kako im je majka postala kraljica više ne mogu izbjeći da se o njima piše pa su i mnoge pikanterije iz njihova odnosa s kraljevskom obitelji izašle na vidjelo. Dakle, danas su Laura i Tom službeno dio kraljevske obitelji, no oboje se ne smatraju aristokracijom.

Laura Parker Bowles i Tom Parker Bowles su kći i sin Camille Parker Bowles
Profimedia 

Nemaju kraljevske titule, a navodno neke stvari ne mogu ni zaboraviti. Kao što znamo, Camilla se mnogo puta našla na udaru pokojne princeze Diane i njezinih sinova prinčeva zbog odnosa s Charlesom, a njezina su je djeca u tim trenucima uvijek branila. 

Kralj Charles III. i Camilla Parker Bowles u braku su od 2005.
Profimedia 

Iako je Camilla baš zbog romanse s Charlesom ostavila njihova oca, Tom i Laura uvijek su svojoj majci bili podrška. Upravo je Laura imala prave okršaje s kraljevskom obitelji. Naime, navodno se ona i princ William nekoć nisu podnosili.

Laura Parker Bowles i Tom Parker Bowles su kći i sin Camille Parker Bowles
Profimedia 

William nije mogao očima vidjeti Camillu, a Laura mu je to zamjerala pa je navodno čak dolazilo do verbalnih svađa između njih dvoje. Ipak, danas su u dobrim odnosima, jer je upravo Laurina kći bila djeveruša na vjenčanju Williama i Kate Middleton 2011. godine.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Profimedia 

Tom također nikada nije dopustio da mediji i ljudi pljuju po njegovoj majci. Jednom je rekao kako je 'njegova majka otporna na metke' te da ju ništa neće odvratiti od onoga što stvarno želi, a to je legitimna veza s princem Charlesom. Na kraju je Camilla to dobila pa je čak postala i kraljica, a njezina djeca joj čuvaju leđa od svih hejtera.