Saborska zastupnica Marijana Puljak na TikToku je objavila video u kojem je zaplesala sa svojom najstarijom kćeri Emom. Majka i kći pridružile su se popularnom trendu na ovoj društvenoj mreži u sklopu kojeg su izvele ples uz pjesmu 'Green Green Grass', Georgea Ezre

@marijanapuljak Happy Easter! #greengreengrass#bluebluesky#tiktoktrending#happyeaster#motherdaughter♬ Green Green Grass (Sped-Up) - George Ezra

Snimka je skupila više od osam tisuća pregleda.

'Odlične, svaka čast', pisali su im pratitelji.

Inače, Marijana Puljak i njezin suprug, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, imaju troje djece – kćeri Emu i Ivu te sina Tomu. Ranije su u intervjuu za Story progovorili o svojoj djeci.

Marijana Puljak s djecom
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

‘Naša su djeca odrasla. Najstarija kći Ema ima 26 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, koji sada radi u Ženevi. Sin Toma ima 22 godine, živi u Zagrebu i studira također na FER-u, smjer računarstvo. Najmlađa kći, 17-godišnja Iva sada je završila drugi razred srednje škole MIOC’, rekao nam je Ivica Puljak u srpnju prošle godine.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

U razgovoru nam se pridružila i Marijana koja je također komentirala odnos s djecom.

Naravno da se brinem za djecu, ali nisam im stalno za vratom. Važno nam je znati da je sve u redu s njima, a čujemo se po potrebi. U današnje doba videopoziva na raznim kanalima, mobitelima, laptopima i kad smo daleko, čini se kao da smo svi blizu. Jer kad god trebamo jedni druge, vrlo brzo se čujemo i vidimo. Naša su djeca zaista samostalna, izrasli su u vrijedne mlade ljude i, ako nisam dosad dovoljno naglasila, jako smo ponosni na njih’, poručila je.