Umjetna inteligencija osvaja svijet, a polako, ali sigurno umiješala se i u britansku kraljevsku obitelj. Tako je pokazala kako će za 10 godina izgledati djeca princa Williama i Kate Middleton – prinčevi George i Louis te princeza Charlotte.

Princ George, princ Louis i princeza Charlotte su kraljevska djeca
Profimedia 

Princ George

Budući engleski kralj, princ George, ima 10 godina i tek polako naslućuje pravo značenje svoje buduće uloge, a umjetna je inteligencija pokazala kako će izgledati za 10 godina kad napuni 20.

Ako je suditi po viđenom, princ će već u tinejdžerskoj dobi slamati srca s obzirom na to da na ovoj fotografiji izgleda kao pravi šarmantni princ iz bajke.

Odjeven u odijelo i leptir kravatu s kosom začešljanom unatrag, George iz budućnosti neodoljivo podsjeća na svog oca princa Williama iz njegovih tinejdžerskih dana, iz doba kad je još imao bujnu kosu.

Princ George je najstarije dijete princa Williama i Kate Middleton
Profimedia 

Ranije su ga uspoređivali s ujakom Jamesom Middletonom, Kateinim bratom, a ponekad i s Charlesom Spencerom, bratom svoje pokojne bake, princeze Diane, no čini se da će na kraju pobjedu odnijeti geni obitelji Windsor.

Princeza Charlotte

Princeza Charlotte drugo je dijete princa Williama i Kate Middleton. Rođena je 2. svibnja 2015. i ima osam godina.

Iako je mnogi uspoređuju s njenzinom prabakom Elizabetom II, ali i bakom Dianom, fotografija koju je napravila umjetna inteligencija pokazuje da Charlotte za deset godina neće nalikovati nijednoj od njih.

Mnogi su oduševljeni fotografijama na kojima princeza pozira s tijarom na glavi, u bijeloj raskošnoj haljini. Neki su istaknuli da je Charlotte kopija svog oca, dok druge više podsjeća na Kate Middleton.

Princ Louis

I dok je njegov stariji brat preslikan otac, na ovoj fotografiji vidimo da će, ako je vjerovati prognozama umjetne inteligencije, petogodišnji princ Louis za 10 godina više nalikovati Kate Middleton.

Najmlađi i najslađi član britanske kraljevske obitelji redovito krade pažnju na javnim događajima i nema tog kraljevskog pravila koje će njega natjerati da bude miran.

Princ Louis je najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton
Profimedia 

Simpatično kreveljenje u kameru i odbijanje da posluša smirivanje mame Kate Middleton možda mu je osiguralo da se ubuduće rjeđe pojavljuje u javnosti, no svakako mu je pribavilo i simpatije javnosti.