Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga, u novoj objavi na Facebooku osvrnula se na Miroslava Ćiru Blaževića koji je preminuo 8. veljače, a danas je njegov posljednji ispraćaj.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

‘Pita me tata: "Kćeri, pa zar ti nisi našla ni jedan način da odaš počast Ćiri s kojim si bila tako dobra?". Jesam. Svakim susretom dok je bio živ. Točno onoliko koliko je pristajalo intenzitetu našeg odnosa. Ćiro je bio sa svima koje je poznavao dobar. Ili smo barem tako mislili. No, to nije pozivnica za sahranu i izjave o njegovoj veličini. To može samo njegova obitelj, najdugovječniji suradnici i par prijatelja. Onih koji su ga stvarno poznavali. Neka mu je laka zemlja. Zadužio ju je za stotine ovih prolaznih života’, napisala je.

Mirjana Hrga o Ćiri Blaževiću
Facebook 

Na komemoraciju za Ćiru i njegov posljednji ispraćaj stigle su brojne poznate osobe, od sportaša do političara i poduzetnika.

Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Zoran Milanović na komemoraciji za Ćiru Blaževića
Robert Anić/PIXSELL 

Kamere su tako snimile predsjednika Zorana Milanovića, premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, Ivicu i Antu Todorića, Zlatka Dalića, Stipu Pletikosu, Milu Horvat, Anicu Kovač, Tončicu Čeljusku i brojne druge.