Bivši ministar financija Zdravko Marićšokirao je javnost u srpnju prošle godine nakon što je dao ostavku sa svoje funkcije koju je obnašao od 2016. godine. Na konferenciji za medije preplavile su ga emocije na samom kraju nakon što je izjavio da je njegova obitelj ponijela najveći teret te da je vrijeme da im se oduži.

Zdravko i Nataša Marić imaju dvoje djece
PIXSELL 

A što se tiče njegovog privatnog života, Marić je u braku sa suprugom Natašom s kojom je dobio dvoje djece. Upoznali su se u srednjoj školi, a zaljubili tijekom studiranja. Iako rijetko priča o privatnom životu, u travnju 2020. otkrio je da s obitelji provodi vrijeme tijekom pandemije.

Zdravko i Nataša Marić imaju dvoje djece
PIXSELL 

'Prije tri godine smo klince naučili kartati belu i to se pokazao kao sjajan potez sada u vrijeme korone. Igramo obiteljski i to bude mrak, kćerka najbolje prati karte i najbolje podnosi poraz. Ja nikad nisam znao gubiti, ali ponesem se sportski', ispričao je u podcastu BizCasting pa se osvrnuo i na njegovu i Natašinu ljubavnu priču.

'Znali smo se još iz srednje škole, ali nismo tada hodali, bili smo dio ekipe. Tek smo na faksu prohodali. To je bila jedna jako lijepa faza - bili smo prijatelji pa smo prohodali, a sada smo u braku i imamo predivnu obitelj i divnu djecu', rekao je tada Marić.

Zdravko i Nataša Marić imaju dvoje djece
LUKA STANZL/PIXSELL 

Njegovu suprugu rijetko smo viđali u javnosti i dok je on bio ministar jer se očito ne voli eksponirati. Ipak, kamere su ih nekoliko puta ‘ulovile’ zajedno na nekim utakmicama hrvatske rukomente reprezentacije ili na teniskim turnirima. Čini se kako supružnici dijele ljubav prema sportu.