Saborski zastupnik Marin Miletić ima dvije kćeri koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.

Tko su kćeri Marina Miletića?

One su Marta i Lucija, a obje su u ožujku proslavile rođendan – Marta je napunila 23, a Lucija 17 godina. Marta studira na Pravnom fakultetu, dok Lucija ide u srednju školu. Političar se u lipnju na društvenim mrežama raspisao o odgoju pa je spomenuo svoje kćeri.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

Najveći uspjeh. Pita me neki dan kolegica iz Kluba slušajući moj razgovor s mlađom kćeri: jesam li ponosan, jer da su mi kćeri sjajne, samostalne, odgovorne, hrabre. S Lucijom sam razgovarao što je jela, koje obveze još ima. Lucija mi završava treći srednje, odlična je učenica. Marta je dala sve ispite na pravnom faksu i upravo piše diplomski na temu žena kroz fenomenološku i etiološku analizu u kaznenim sudskim procesima. Preko ljeta radi uz pisanje diplomskog, a i Lucija će nakon škole - raditi. Ima mnoštvo razloga zašto ih tako odgajam. Ako me pitate koji je moj osobni najveći uspjeh - držim to mojom djecom’, napisao je među ostalim.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

Jednom prilikom se pohvalio uspjehom mlađe kćeri.

'Lucija, moja mlađa kćer, mi danas ushićeno javlja kako je njezina fotografija izabrana za školsku izložbu koja je postavljena u riječkoj Filodrammatici. Pa kao ponosni tata, a ipak je prva njezina takve vrste, puštam i ja na mreže i s dopuštenjem modela, njezina vršnjaka iz razreda Victora Vatte. Fotografiju je stvorila gh5-icom, u duploj ekspoziciji. Gledam u fotografiju koja baš puno toga govori. Svi katkada prolazimo razna emotivna stanja, jer nitko od nas kamen nije. I naša nutrina je satkana od toliko toga najrazličitijega. Važno je samo raditi na sebi stalno da si ne dopustimo druge povrijediti radi tih naših stanja. Jer svi mi oko sebe isijavamo. I na druge tako, htjeli ili ne htjeli, utječemo. Pa neka bude to naše "isijavanje" na mir i na dobro', poručio je.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Patrik Macek/PIXSELL 

Miletić je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom koja je u odličnim odnosima s njegovim kćerima. Svo četvero nerijetko se druže zajedno. Tako su ih kamere snimile u listopadu prošle godine dok su šetali zagrebačkim Trgom bana Josipa Jelačića.

Marin Miletić i Kristina Krepela s njegovim kćerima u centru Zagreba
STR-3691/Pixsell 

Osim toga, glumica je pozirala s Lucijom i Martom u zgradi Sabora, a Miletić je objavio fotografiju.

Ženska moć u hrvatskom parlamentu’, napisao je tada.

Kristina Krepela s kćerima Marina Miletića u Saboru
Instagram 

Kad su njegove kćeri slavile rođendan, Krepela im je čestitala.

'Sretan rođendan najljepšem i najdražem paparazzu na svijetu!', napisala je glumica u opis fotografije na kojoj poziraju ona, Miletić i slavljenica Lucija.

Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovom kćeri Lucijom
Instagram 

Također, kad je Marta imala rođendan, Krepela je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Najdraža i najljepša kraljice sretan ti rođendan!’, poručila je.

Marta Miletić je kći Marina Miletića
Instagram