Danas je emotivan dan za političara Marina Miletića. Naime, 4. rujna rodila se njegova djevojka Kristina Krepela, ali i preminula supruga Danijela. Objema je posvetio objavu na društvenim mrežama.

Što da Ti poželim Kraljice moja na tvoj rođendan? Ostani svoja - kontra svih struja, tako veličanstvena u svojoj hrabrosti, tako blagoslovljena u svojoj ljepoti koju godine samo miluju, tako pufasta kao dijete koje otvorena srca ide svima, tako dobra da od nikoga ne odustaješ. Hvala Ti što postojiš Kristina! Neka ti je sretan i blagoslovljen rođendan Komad moj najljepši’, napisao je u opis fotografije na kojoj on i Krepela poziraju zagrljeni, a ona mu je komentirala: ‘Hvala ti predivni moj Marine!’.

Njegova supruga Danijela preminula je prije dvije godine nakon duge i teške bolesti.

‘Vjerujem u život vječni. Vjerujem u Uskrsnuće duše i tijela. Vjerujem u Boga, Stvoritelja cijelog svemira. Vjerujem da život smrću ne prestaje nego se samo - mijenja. Vjerujem da ćemo u onoj dimenziji postojanja, okupljeni oko Krista, gledati oči u oči sve svoje mile koji su se preselili iz ovoga ovdje u ono - ondje. Vjerujem da sve one koji nas okružuju, roditelje, suprugu, djecu, prijatelje - treba voljeti i njegovati za života. I za života svjedočiti vjernost i ljubav. Baš jer vjerujem - svaka težina, padovi i kušnje, križevi - imaju svoj duboki smisao. I nije to neko nadanje ili čuvstvo. Ne, to je duboka sigurnost izgrađena na Stijeni, da najviše rasteš hodajući onim uskim stazama posutim trnjem koje te vode u Nebo. Ništa ne nestaje. Sve tek - prelaskom - nastaje na savršeno svoje postojanje. Od Boga nastali, Bogu svome idemo, kada dođe naše vrijeme. Danijela, 4. rujan 2021.-4. rujan 2023.’, poručio je Miletić koji je s pokojnom suprugom dobio dvije kćeri, Martu i Luciju.