Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE MUŽ SANDRE BENČIĆ: 'Na našem prvom susretu, zbog mladolikog izgleda, mislila sam da je klinac u ranim 20-ima'

Političarka Sandra Benčić u braku je s Miroslavom Petrovićem, a supružnici imaju dvojicu sinova.

 Sandra Benčić je saborska zastupnica Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Sandra Benčić ovih dana je u fokusu javnosti nakon što je stranka Možemo! objavila da će upravo ona biti njihova kandidatkinja za premijerku.

 Sandra Benčić je saborska zastupnica Izvor: Robert Gašpert

Njezin suprug Miroslav Petrović također je dio platforme Možemo!, a kako on izgleda možete pogledati OVDJE.

Benčić je ranije u intervjuu za Story otkrila kako je upoznala muža.

Naše upoznavanje je smiješna priča koje se rado sjetimo. Naime, kada me vidio prvi put u životu, izgledala sam kao izvanzemaljac jer sam bila kod frizerke s folijama na glavi za pramenove. Nije neki prizor, ali eto, bilo mu je simpatično. On je došao s našom zajedničkom prijateljicom s kojom je pripremao projekte za EU fondove da im nešto pomognem, a jedino slobodno vrijeme koje sam imala bilo je tih 45 minuta dok sam bila kod frizerke s bojom na glavi. Uglavnom, nakon tog susreta vidio me i u boljim izdanjima. No koliko god me impresionirao na tom prvom susretu, zbog mladolikog izgleda mislila sam da je klinac u ranim dvadesetima. Tek kad sam doznala da nije, da smo gotovo generacija, otpustila sam kočnice i vrlo smo brzo shvatili da je to – to’, ispričala je.

 Sandra Benčić je saborska zastupnica Izvor: DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

A evo što nam je rekla je li je suprug dugo osvajao.

‘Nije dugo jer je na neki način od samog početka bilo jasno da je to ono pravo. Nekako to osjetite kad upoznate pravu osobu. Nakon što smo prohodali, brzo smo počeli živjeti zajedno jer nije bilo nikakve sumnje da je to ono što želimo. Miro me usrećuje na isti način i danas te zaista ne bih mogla raditi ni pola onoga što radim da mi on nije apsolutna podrška. Kad kažem podrška, ne mislim na to da me tapša po ramenu i kaže: ‘Ajde, ajde’, nego je zaista preuzeo mnoge aspekte brige o kućanstvu kako bi stvari funkcionirale i kod kuće i na poslu. Uz to, njegovo mišljenje i stavovi su mi neizmjerno važni kada se suočavam sa životnim ili poslovnim dilemama’, poručila je.

 Sandra Benčić je saborska zastupnica Izvor: Robert Gašpert

Zanimalo nas je imaju li njih dvoje zajedničke interese i hobije.

‘Oboje nas najviše opuštaju zajednička druženja, bilo da smo samo nas dvoje, bilo s prijateljima, oboje volimo nogomet (i igrati i gledati), kao i sličnu glazbu. Neke stvari ipak radimo odvojeno, recimo na koncerte uvijek idem s prijateljicom i vjenčanom kumom jer Miro nije baš od toga, no svaki slobodan vikend i godišnje odmore provodimo, naravno, s djecom. Putovanja su nam sada rijetkost jer su klinci još mali pa se to većinom svodi na odlazak kod nas na more, kratke odlaske kod mojih u Zagorje, a zimi idemo kod Mirinih roditelja u Njemačku gdje zajedno provodimo Božić i Novu godinu’, otkrila je.

 Sandra Benčić je saborska zastupnica Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Supružnici imaju dvojicu sinova. Stariji sin Grga ide u treći razred osnovne škole, dok mlađi sin Jura ide u drugi razred.

Povezane Vijesti