Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar oduvijek je punio medijske stupce zbog svog skandaloznog ponašnja i bizarnih objava na društvenim mrežama. Zbog toga je djelomično pao u sjenu njegov ljubavni život koji je i više nego zanimljiv. Naime, mnogi ne znaju da Pernar iza sebe ima brak te da je dvojicu sinova dobio s dvije različite žene.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

Tko je bivša žena Ivana Pernara?

Ona je stomatologinja Viktoria Migalić, a upoznali su se prije nekoliko godina. On je početkom kolovoza 2017. javno priznao da se zaljubio i objavio prvu zajedničku fotografiju.

'Dugo vremena sam mislio da ne postoji žena koja pristupa otvorena srca i daje bezuvjetnu ljubav. Navikao sam na to da sve žene imaju neke uvjete, i onda sam upoznao Viktoriju i zavolio ju cijelim bićem. Ona je anti-tip američke žene, usprkos svoj zapadnoj propagandi zadržala je dobrotu, nesebičnost, skromnost, jednostavnost i ženstvenost. Može se reći da imam sreće’, napisao je tom prilikom.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić vezu su započeli 2017.
Facebook 

I u idućim je objavama povremeno spominjao Viktoriju i njoj uvijek govorio u superlativima, a otkrio je i kako su se njih dvoje upoznali dok je bio u vezi s drugom djevojkom.

Pitaju me ljudi kako sam je našao, igrom slučaja. Tadašnju djevojku je bolio zub i trebalo ju je odvesti zubaru, međutim, moj doktor Tarle nije radio tada i rekao mi je da odem na Stomatološki fakultet. Odveo sam ju tamo i upoznao bolju polovicu u ordinaciji. Reći ću vam iskreno, da sam tražio takvu ženu ne bi ju našao. Slučajno sam naletio na nju ili ona na mene, kako god se okrene’, napisao je.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić vezu su započeli 2017.
Facebook 

Dodao je da mu bivša djevojka nije zamjerila takav razvoj situacije.

Što se tiče bivše ima ona tipa kojeg voli i s kojim je sretna, da ne brinete za nju. Nedavno smo oboje otišli do nje na posao i rekli da nije bilo nje, da se ni mi ne bi našli. Smijali smo se svi skupa, sretna ona, sretni mi. Bog vas blagoslovio sve skupa i dao vam sreću’, poručio je Pernar.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić vezu su započeli 2017.
Facebook 

Pohvalio se i da mu je Viktoria sama popravila zub te da je radišna i kod kuće i da kuha, pegla, čisti i sprema.

Zezam se s kolegama, velim kad je toliko svestrana, na kraju će me zamijeniti i u Saboru’, istaknuo je.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

U kolovozu 2019. par je dobio sina kojem su dali ime Noa, a kad je sretnu vijest objavio na Facebooku nije propustio istaknuti da sina nisu htjeli cijepiti.

Odbio sam da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelja.Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv. Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustiti pritisku medija i farmaceutske industrije’, napisao je tad.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić vezu su započeli 2017.
Instagram 

U siječnju 2020. saznalo se da su se Ivan i Viktoria u braku, no nije poznat točan datum i godina svadbe. A onda je u veljači 2022. Pernar dao do znanja da se razveo. Njegove objave na Telegramu otkrile su da više nisu zajedno i da se prekid dogodio nekoliko mjeseci ranije. U jednoj od objava bivšu suprugu je kritizirao jer se predomislila i više nije htjela da njih dvoje zauvijek budu zajedno.

Sjećam se kad sam razgovarao s bivšom o djetetu, rekao sam joj da ako imamo dijete da želim da zauvijek budemo zajedno jer ne želim da dijete odrasta bez oca. Ona je rekla ok, da bi kasnije rekla predomislila sam se. Ne mogu razumjeti takav način razmišljanja, kako možeš pristati na neki dogovor i onda reći 'predomislila sam se'. Reci onda - ne znam, nisam sigurna’, napisao je među ostalim.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić vezu su započeli 2017.
Facebook 

Pernar se prije nekoliko mjeseci požalio da ne može naći ženu, a onda je u komentarima svoje objave otkrio zašto ga je ostavila bivša supruga.

'Već neko vrijeme imam problem za naći ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je ljevičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati suđe. Ja kad vidim da žena smatra da muško treba prati suđe, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopće nije stvar u pranju suđa, nije to meni neki problem (ionako ga trenutno sam perem), nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog. Radije ću biti sam nego sa ženom koja ne želi prati suđe. Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo spužvu u ruke, imam osjećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja. Da mogu vratiti vrijeme u nazad, ne bih to sigurno napravio. Dakako, neki spominju u komentarima da bi perilica trebala prati suđe i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće biti problem staviti suđe u perilicu’, napisao je krajem lipnja.

Je li istina da te žena ostavila jer si joj predlagao da ćeš dovesti drugu pa da živite utroje?’, upitao ga je pratitelj, a Pernar mu je odgovorio: ‘Da, jer sam htio da joj netko pomogne oko pranja suđa. Kako god okreneš ne valja i ajde ti sad ugodi ženi’.

Ivan Pernar o bivšoj ženi
Facebook 

Podsjetimo, prije nekoliko godina saznalo se da Pernar ima sina Mathisa Ivana Alexisa iz jednogodišnje veze s Njemicom Friederike.