Saborska zastupnica Dalija Orešković (46) jedna je od najpoznatijih hrvatskih političarki. Kad je u pitanju njezin privatni život, prije nekoliko godina razvela se od tadašnjeg supruga Frane Letice.

Dalija Orešković je poznata hrvatska političarka
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

U braku s njim dobila je kćeri, a nedavno je u intervjuu za Story progovorila o njima.

Blizanke su, imaju 11 godina - Leonora i Meri. S njima mi je jako lijepo i zabavno. U slobodno vrijeme vozimo bicikl, rolamo se, idemo na bazene, glupiramo se na toboganima, igramo razne društvene igre, puno crtamo i izrađujemo ukrasne predmete. Karakterno su potpuno različite, čak i vizualno. Jedna je izdužen dalmatinski tip plavih očiju, a druga je povukla moje zagorske gene. Obje su izrazito žive, bistre, znatiželjne, dinamične i pune energije’, ispričala je.

Dalija Orešković je poznata hrvatska političarka
Robert Gašpert 

Također, otkrila nam je svoj ljubavni status.

Nakon braka nisam imala vezu i ne otvaraju mi se baš prilike za upoznavanje. Jednostavno mi se posljednje tri godine ništa ne događa po tom pitanju. S obzirom na moj životni stil, ne znam gdje bih nekoga upoznala’, rekla je.

Dalija Orešković je poznata hrvatska političarka
IGOR KRALJ/PIXSELL 

A evo na što nikad ne bi pristala u ljubavnom odnosu.

Vrlo jednostavno, ne bih pristala biti u odnosu u kojem je ljubav nestala. Sve ostalo možemo izgraditi. U mom slučaju tu je bio problem, jednostavno se istopila ljubav, a brak zbog forme nije nešto što si želim - niti tako odgajam svoju djecu’, zaključila je.