Glumica Julia Louis-Dreyfus, koja je svjetsku slavu stekla ulogom Elaine u kultnoj seriji ‘Seinfeld’, pohvalila je kćerVesne Pusić, redateljicu Dainu Oniunas-Pusić. Naime, Louis-Dreyfus glumi u njezinom filmu ‘Tuesday’.

Julia Louis-Dreyfus glumi u filmu Daine Oniunas-Pusić
Steve Vas / imago stock&people / Profimedia 

Bilo je nevjerojatno raditi s Dainom. Ona točno zna što hoće, moćno je biće u smislu umjetnosti. Draga je, obzirna i ima jako puno toga za reći kao umjetnica’, poručila je Julia u Londonu na premijeri filma u kojem tumači lik majke.

Julia Louis-Dreyfus glumi u filmu Daine Oniunas-Pusić
Steve Vas / imago stock&people / Profimedia 

Daina Oniunas-Pusić je za film napisala i scenarij, a ovo joj je prvi dugometražni film. Njezina majka Vesna Pusić je na društvenoj mreži podijelila video u kojem Louis-Dreyfus hvali njenu kćer.

Ponosna koliko mogu biti’, napisala je.

Podsjetimo, Daina ima 38 godina i živi u Londonu. Krajem listopada 2022. potpisala je ugovor s utjecajnom losanđeleškom agencijom za talente Creative Artists Agency (CAA), piše Jutarnji list.

Daina Oniunas-Pusić je kćer Vesne Pusić
Steve Vas / INSTAR Images / Profimedia 

Do sada je snimila niz uspješnih kratkometražnih igranih filmova. Film ‘Rhonna & Donna’ (2016.) nagrađen je na Međunarodnom filmskom festivalu u Brooklynu i Filmskom festivalu Woods Hole, ‘The Beast’ (2015.) nagrađen je na Filmskom festivalu u Los Angelesu i na Zagreb Film Festivalu, ‘Elephants’ (2013.) je na Danima hrvatskog filma dobio nagradu za najbolji scenarij te nagradu ‘Jelena Rajković’ za najbolju mladu redateljicu.