Saborski zastupnik MostaMarin Miletić se na društvenim mrežama raspisao o izborniku hrvatske reprezentacije Zlatku Daliću.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Facebook 

'Zlatko Dalić zaslužuje našu punu podršku. Uopće sada neću nabrajati sve Dalićeve uspjehe. Golemi su. Vratit ću vas u jednu daleku godinu - 2007. Mario Rubeša, moj suigrač iz KK Kastva postaje direktor NK Rijeke, a Zlatko Dalić - trener. Te godine sam kao mladac čak bio neko vrijeme spiker na drevnoj Kantridi, brzo sam nakon svega par mjeseci dobio otkaz jer sam previše revno navijao, a premalo tada bio stručan za ulogu - službenog spikera na stadionu. Prilazi mi Dalić, pričamo. Ja vjeroučitelj, ulazimo u teme vjere, a Dalić mi priča kako mu je najvažnije čim prije dofurati obitelj u Rijeku jer ne može biti odvojen od žene i djece, ispituje me kakvi su svećenici u Rijeci, gdje je dobro na misu. Osvojio me jednostavnošću. Dalić je uspio od repke napraviti - svetinju. Ono, familiju navijanja. Srce ponosno. Identitet. Koji nam toliko nedostaje’, napisao je među ostalim.

Miletić inače na društvenim mrežama dijeli svoje stavove o određenim temama, a prije nego što je podržao Dalića, raspisao se o kockanju.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

'U Hrvatskoj imamo više od 40.000 patoloških kockara. Kockanje je teško zlo za cijelo društvo. Kocka razara obitelj, uništava veze i radi veliku društvenu štetu. Nedopustivo je imati sustave klađenja u stambenim zgradama, u blizini škola, fakulteta, oštro se protivim reklamama koje potiču klađenje! Država ne smije na nikoji način sudjelovati u promoviranju klađenja. Kocka je teško zlo. I ako narod bude htio, pobrinut ćemo se da to zlo smanjimo. Da ga maknemo od naše djece i mladosti. Kockarnice treba maknuti iz naših gradova, dopustiti ih u nekim divljinama pa tko hoće kockati neka se vozi satima da bi se kockao sa svojim životom', poručio je.