Većina hrvatskih političara svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti pa mnogi ni ne znaju tko su njihove supruge niti kako izgledaju. U nastavku otkrivamo koga ljube članovi stranke Most.

Članovi stranke Most
Facebook 

Božo Petrov

Saborski zastupnik i predsjednik Mosta, Božo Petrov, godinama je u braku sa suprugom Mašom. Ona je po zanimanju učiteljica razredne nastave i radi u jednom naselju udaljenom 12 kilometara od Metkovića.

Božo Petrov i supruga Maša imaju troje djece
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Supružnici imaju troje djece i rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Nikola Grmoja

Supruga Mostovca Nikole Grmoje je Pava Grmoja. Ona radi kao nastavnica engleskog jezika u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Metkoviću. O ljubavi i braku ovog para ne zna se mnogo. Ipak, poznato je da su se upoznali i zaljubili tijekom studija.

Nikola Grmoja u braku je s Pavom Grmojom
Instagram 

Ljubav iz studentskih dana prerasla je u brak, a par danas ima jednu kćer.

Marin Miletić

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić već je neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom. Iako ne govore javno o svojoj vezi, par se redovito pojavljuje na eventima.

Marin Miletić i Kristina Krepela ne govore javno o svojoj vezi
IGOR SOBAN/PIXSELL 

Također, poznato je da je Kristina u odličnim odnosima s njegovim kćerima, Martom i Lucijom, koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.

Nino Raspudić

Saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić u braku je s Marijom Selak Raspudić koja je također političarka.
Iako oboje rijetko govore o svom privatnom životu, Marija je u veljači prošle godine za Story.hr otkrila kako je upoznala supruga.

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić su najskladniji politički par domaće scene
EMICA ELVEDJI/PIXSELL 

Radili smo na istom fakultetu pa smo se površno znali iz viđenja. Jednom smo se tako slučajno sreli i duže zapričali, a ostalo je legenda’, rekla nam je.

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić su najskladniji politički par domaće scene
Robert Gašpert 

Detalji njihovog vjenčanja nisu poznati, no zna da se da imaju dvoje djece. Njihovo prvo zajedničko dijete je kći Danica, a u srpnju prošle godine dobili su sina Iliju. Također, Nino iz prvog braka ima kćer Floru.