Osvanuo je niz 16 godina starih arhivskih fotografija nastalih na Mljetskoj večeri u zagrebačkom Gastro globusu u veljači 2007. godine. Tada su se okupili brojni domaći političari koje je zabavljao pjevač Jole.

Među ostalim, partijali su pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ali i Željka Antunović koja je najpoznatija kao nekadašnja predsjednica SDP-a i ministrica obrane u vladiIvice Račana. Željka je tu večer bila odlično raspoložena, a u jednom trenutku je zaplesala sa suprugom Zoranom.

Željka Antunović ima samozatajnog supruga Zorana
Sanjin Strukic/Pixsell 

Njezin samozatajni muž Zoran Antunović ne voli se eksponirati pa mnogi ne znaju kako izgleda, no kamere su ga u nekoliko navrata uspjele zabilježiti u pratnji supruge na nekim kulturnim događanjima.

Željka Antunović ima samozatajnog supruga Zorana
ŽELJKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

S njom je tako snimljen na nastupu Josea Carrerasa, Michaela Boltona i Tonyja Cetinskog na humanitarnom koncertu za Zakladu Ana Rukavina u studenom 2007. godine, a koliko mu nije draga medijska pažnja dobro je vidljivo na fotografiji na kojoj diže ruku prema fotografu, dok se supruga iza njega veselo smije.

Željka Antunović ima samozatajnog supruga Zorana
PETAR GALEBOV/PIXSELL 

Pomalo mrzovoljan izraz lica imao je i na fotografiji nastaloj tri godine kasnije kad je sa Željkom 'uhvaćen' na novom izdanju hrvatskog hit mjuzikla 'Za dobra stara vremena' 2010. godine. Inače, supružnici imaju dvoje djece koji nisu medijski eksponirani.