Dogradonačelnik SplitaBojan Ivošević na društvenim mrežama je objavio fotografiju iz djetinjstva.

'Na današnji dan prije 24. godine odigrana je premijera Svećenikove djece u HNK Split. Možda vam je poznat ovaj mali kraj Gende', napisao je političar koji je u popularnoj predstavi dobio ulogu dječaka.

Bojan Ivošević glumio je u predstavi 'Svećenikova djeca'
Instagram 

Fotografija je oduševila njegove pratitelje. Inače, Ivošević je u intervjuu za Story otkrio brojne detalje o sebi, a pitali smo ga primjećuje li da je veliki ljubimac žena.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
Jadran Babić 

'U mom slučaju ništa posebno što bih isticao. Zapravo, najsimpatičnije mi je kad mi priđe neka umirovljenica i kaže mi da ima kćer ili unuku taman za mene. To bude komično, pogotovo kada pokušavaš ozbiljno pričati o nekom problemu', rekao je.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Ipak, nije nam htio reći ima li djevojku.

'Ne volim pričati o svom privatnom životu u medijima', poručio je.

No otkrio je kakve djevojke voli.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
Jadran Babić 

'Volim primijetiti neku iskru u curi. Ne padam na ono da žena mora hodati u visokim potpeticama. Skloniji sam komunikativnijim curama. I sâm sam takav, u suprotnom to bi bio dugi monolog s moje strane, a to nije dobro. Fizički nemam svoj tip. Volim duhovite žene. Kad cura ima sadržajan život, nešto ispričati i pokazati. I da možemo zajedno podijeliti hobije koji su meni srcu bliski, poput planinarenja', objasnio je.