Saborski zastupnik i predsjednik HSS-a, Krešo Beljak (52), sredinom listopada snimljen je u restoranu u hotelu Bitoraj u Fužinama.

Krešo Beljak u restoranu s misterioznom brinetom
Snimio čitatelj 

Društvo mu je pravila mlađahna ljepotica, a sudeći po fotografijama koje nam je poslao čitatelj Storyja, tipkali su po mobitelu dok su čekali večeru.

Krešo Beljak u restoranu s misterioznom brinetom
Snimio čitatelj 

Tko je misteriozna brineta i u kakvom su odnosu njih dvoje, zasad nije poznato.

Krešo Beljak je poznati hrvatski političar
Snimio čitatelj 

No jedno je sigurno - ovaj političar, koji živi u Samoboru, godinama je u braku sa suprugom Nikolinom. U travnju je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

SREBRNI PIR POZNANSTVA. Upoznali smo se na današnji dan prije točno 25 godina. Samo upoznali.. Pa je onda bilo svašta. Bilo je pauza, ponovnog upoznavanja, drugih "smetala" s jedne i s druge strane, pa prijateljstva, pa malo ozbiljnijeg prijateljstva, pa onda prve bebe, pa prvog vjenčanja, pa prvog krštenja bebe, pa drugog vjenčanja pa druge bebe, treće bebe... Za napisati sve (oproštene) gluposti koje sam svih tih godina radio nema mjesta u jednom postu. Uglavnom, nikad nisam mislio da će me netko na bilo koji način moći trpjeti četvrt desetljeća, ali čuda se događaju’, napisao je tad.