Sjećate li se Vučićevog dvojnika Dalibora Golubovića, koji se proslavio na TikToku oponašajući srpskog predsjednika? Vučić ga je odlučio angažirati u svojoj predizbornoj kampanji.

Aleksandar Vučić je srpski predsjednik
Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL 

Opet su snimili video u kojem se Golubović pojavljuje kao predsjednik Srbije i mnogima nije jasno tko je zapravo Vučić. U jednom trenutku zaigrali su šah, a Vučić je u opis objave napisao: ‘Lijepo sam rekao da ništa ne potpisuješ’.

@jasamaleksandar Lepo sam rekao da ništa ne potpisuješ. @dnevna.doza.predsednika #jasamaleksandar#srbija#srbijanesmedastane#dnevnadozapredsednika#follow♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Snimka je skupila hrpu lajkova i komentara.

Hahahahaha hit’, ‘Vučić je kloniran’, ‘Dobri ste, ‘Legende’, pisali su korisnici.

Inače, Golubović se na društvenim mrežama predstavlja pod nadimkom dnevna.doza.predsednika. On se odjene poput Vučića, stavi naočale, namjesti frizuru i imitira njegov glas. Pratitelji mu često pišu da je sličnost zaista nevjerojatna.

@jasamaleksandar On ili ja? @dnevna.doza.presednika #predsednik#Srbija#jasamaleksandar#follow♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Srpski predsjednik nedavno je objavio video u kojem sjeda za stol u restoranu i dok lista snimke na TikToku, naleti na svog ‘dvojnika’ koji mu govori: ‘Dragi Aleksandre, prije svega, želio bih ti čestitati na računu koji si otvorio na ovoj društvenoj mreži’. Vučić mu zatim odgovara: ‘Dragi predsjedniče, hvala vam na lijepim željama’ i nastavljaju razgovor.