Nije tajna da kontroverzna srpska pjevačicaJelena Karleuša nerijetko proziva druge na društvenim mrežama, a sjećate li se kad je 2019. zaratila s Hloverkom Novak-Srzić?

Hloverka Novak-Srzić je bivša novinarka
MARKO PRPIC/PIXSELL 

Sve je krenulo kad je Hloverka, tadašnja direktorica Turističke zajednice grada Makarske, izrazila nezadovoljstvo nastupom srpske pjevačice u jednom u noćnom klubu u Makarskoj.

Jelena Karleuša je poznata srpska pjevačica
Instagram 

'Uglavnom dragi prijatelji nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije... večeras sam baš ljuta.. ljuta.. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere.. koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock'n'rolla.. i onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u Petar Pan dovode Karleuše svih fela... i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i "obilježiti" naš grad... baš sam ljuta...', napisala je na Facebooku.

Nije dugo trebalo čekati da joj Karleuša odgovori.

'Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vrijeme 'gospođo' da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se educirate o tome tko sam ja!', napisala je i dodala:

Jelena Karleuša odgovorila Hloverki Novak-Srzić
Instagram 

'Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji cijeli svijet. Ne zato što sam 'cajka' već zato što sam zvjezdetina koju vole milijuni i van granica Balkana, a vi... vi ste 'gospođo' jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike, jer ste do**rčili s tim 'i Bogu i narodu'! Mlade ljude zaboli za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi dijelite na 'Nijemce, Partizane, Četnike, Ustaše' itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju!'.