Bivša premijerka Finske, Sanna Marin, finalizirala je razvod od sad već bivšeg supruga Markusa Raikkonena, piše New York Post. Njih dvoje bili su u braku tri, a u vezi 19 godina te imaju kćer.

Sanna Marin je bivša finska premijerka
Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Vijest o razvodu objavila je Marin u svibnju prošle godine.

Zajedno smo ispunili papire za razvod. Zahvalni smo na 19 godina koje smo proveli zajedno i na našoj voljenoj kćeri. I dalje smo najbolji prijatelji, bliski jedno drugome i brižni roditelji. Ubuduće ćemo provoditi vrijeme kao obitelj i zajedno jedni s drugima. Molimo da poštujete našu privatnost. Nećemo više ovo komentirati’, napisala je tad u opis njihove zajedničke fotografije.

Sanna Marin i Markus Raikkonen razveli su se nakon tri godine braka
Instagram 

Nakon što se razišla od supruga, bivša premijerka je prošlo ljeto uživala na brojnim festivalima pa je tako tulumarila s ekipom na Flow festivalu u Helsinkiju.

Sanna Marin je bivša finska premijerka
Instagram 

Pratitelje na društvenim mrežama ‘počastila’ je s nekoliko seksi izdanja u uskoj crnoj haljini, ali i kožnoj minici. 

Sanna Marin je bivša finska premijerka
Instagram 

Podsjetimo, Sanna Marin je u 34. godini postala premijerka Finske i tu je dužnost obnašala od 2019. do 2023. U svojoj državi je popularna, u svijetu još i popularnija, pogotovo kod mlađe publike. Aktivna je na društvenim mrežama, gdje redovito dijeli trenutke iz svog privatnog života.