Bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, na društvenim mrežama se javila iz Južne Koreje i objavila fotografije na kojima pozira sa zimskom kapom i šalom. Opet je oduševila mlađahnim izgledom i vitkom figurom.

Kolinda Grabar-Kitarović je bivša hrvatska predsjednica
Facebook 

‘Sinoćnja svečanost zatvaranja Zimskih olimpijskih igara mladih Gangwon 2024. protekla je u jednako veselom i opuštenom ozračju kao i same igre. Lijepo je bilo podržati mlade nade sporta i buduće olimpijske prvakinje i prvake, a uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti Team Croatia i družiti se s našim talentiranim sportašicama i sportašima, njihovim trenerima i olimpijskim timom, kojem su na čelu bile sposobne, vrijedne, talentirane i nadasve uporne Petra, Marija i Vedrana, za koje ni jedna prepreka nije nesavladiva. Hvala vam svima što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!’, napisala je.

‘Bilo je lijepo i družiti se s kolegama iz Međunarodnog olimpijskog odbora, izvrsnim i ljubaznim domaćinima Koreancima, mladima iz cijeloga svijeta. Sport doista zbližava ljude i uključuje i one koji se često osjećaju marginalizirano. Ovoga je puta bilo prilike i za razgledavanje Koreje i njenih prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa, ali o tome više narednih dana…’, dodala je.