Saborska zastupnicaSabina Glasovac gostovala je u talk showu ‘U povjerenju by Neven Ciganović’. Među ostalim, prisjetila se manekenskih dana i svog sudjelovanja na izboru za Miss Hrvatske 1996.

Sabina Glasovac je poznata hrvatska političarka
Robert Gašpert 

‘Imala sam malo pognuto držanje i onako malo čudno sam hodala. Pošto sam živjela u Našicama i tamo sam išla u školu, upisala sam se u Osijeku u jednu modnu agenciju, zvala se Imagination i pokojna gospođa Turalija je to vodila. Imperativno sam išla ondje kako bih naučila hodati i držanje’, ispričala je političarka.

Sabina Glasovac je poznata hrvatska političarka
Story press 

Jedan dan kad smo došli na kraj tečaja, došli su gospođa Tihana Harapin i Saša Zalepugin u tu našu agenciju i mi ćemo sad tu imati neki casting. I tako sam ja završila na tom prvom, mislim da je to bilo Miss Vinkovaca. Nakon toga, s obzirom na to da sam tu bila izabrana, išla sam dalje na tu višu razinu, Miss Slavonije i Baranje. I tamo se bila izabrana među prve četiri i sad idete u Umag, to je polufinale i tamo sam ispala’, dodala je.

Sabina Glasovac je poznata hrvatska političarka
Robert Gašpert 

Jedina poveznica koju danas ima s modnom pistom je što jednom do dva puta godišnje nosi humanitarnu modnu reviju za žene koje boluju od raka dojke.