Jedna od najpoznatijih hrvatskih političarki, Sabina Glasovac, sinoć je u crnom outfitu zablistala na L’Adria Story Hall of Fameu.

Osjećam se neobično, nisam navikla na ovakva događanja i druženja, ali je jako lijepo i ugodno, sa Storyjem je uvijek tako’, rekla nam je.

Sabina Glasovac na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Glasovac je osvojila nagradu u kategoriji Storyjevo srce powered by Iris MBM vrtni centar.

'Prije svega hvala vam na srcu, to je zaista jedna lijepa gesta. Mislim da sve što radiš u životu, kojim god poslom se bavio, trebaš raditi sa srcem da bi to dobro radio. Hvala vam jednako tako i na suradnji koju smo ostvarili u ovoj godini u nadi da će se ona nastaviti. I mislim da smo kroz ovaj projekt i kroz javno društvenu kampanju pokazali da kad se spoje civilni sektor, mediji i politika - da zajedno možemo činiti velike stvari i da smo ovaj svijet učinili boljim, ravnopravnijim i sigurnijim mjestom za sve one djevojke i djevojčice koje iza nas dolaze i nakon nas ostaju', poručila je.

Sabina Glasovac na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Zanimalo nas je koji su joj planovi za ljeto.

Nemam još planova, zapravo me ovo vrijeme odvlači od bilo kakvog planiranja jer kad pomislim na to da bih trebala planirati ljeto, pogledam kroz prozor i kažem: “Ma daj si mira, imaš još vremena”. Tako da bit će sve na vrijeme iako još sada nemam ni p od plana’, rekla je.

S obzirom na to da ona slovi za jednu od najbolje odjevenih hrvatskih političarki, pitali smo je koliko vremena izgubi na spremanje.

Zaista ne puno, u našem poslu to zapravo nije primarno. Ali to nekako dođe prirodno, brzinski, u 10 minuta da sam spremna. Treba biti uredan, čist, ne odvlačiti previše pažnje svojim odijevanjem. Odijevanje je zapravo jedna igra kojom možete poslati određene poruke i spojiti svoju kreativnost i karakter. Ne pridajem tome toliku pažnju, ali moda, kao i neke druge stvari, čini svijet ljepšim’, zaključila je.

Sabina Glasovac na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Inače, Glasovac se ove godine aktivno uključila u Storyjev projekt ‘Denim Day’, kad je zajedno s našom redakcijom, udrugom Ženska soba te predstavnicima Grada Zagreba te zagrebačke Skupštine pravobraniteljice za ravnopravnost spolova skrenula pozornost na važnost prevencije sekundarne viktimizacije žrtava seksualnog nasilja te skrenula pozornost na porast nasilja nad ženama u svim strukturama društva kao i na rodnu neravnopravnost.

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koja je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvela uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Sabina Glasovac na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija