Premijer Andrej Plenkovićprimio je prijeteće pismo preko frizerskog salona u kojem se šiša, objavio je tjednik Nacional.

Pupovčevo suho zlato… Trebalo mi je neko vrijeme da pronađem gdje se šišaš. Doći ću i ošišati te na nulu iako bih te najradije skratio za glavu…’, dio je prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću, što su Nacionalu otkrila dva neovisna izvora.

Andrej Plenković je hrvatski premijer
Patrik Macek/PIXSELL 

Pismo je napisano na nepune dvije stranice, a potpisano je ovako: ‘Hrvatski branitelj, Za Dom spremni’.

Gdje se šiša Andrej Plenković?

Premijer je godinama vjeran frizerskom salonu Neno u Ulici Antuna Bauera u Zagrebu. Nije jedini poznati Hrvat koji ga obožava - Ivica Todorić tamo ide na frizuru još od malena, a u tom salonu šišaju se i Vladimir Šeks, Davor Šuker, hrvatski nogometaši, Ante Gotovac... 

Dok je još bio u Hrvatskoj, taj salon bio je omiljen i Zdravku Mamiću.

Plenković je jučer na presici komentirao prijetnje koje je dobio.

'Ma ništa to. Ma to se non-stop događa. Ne znam tko je ovo pustio u medije. Ne bavimo se puštanjem tih tema u medije… Imam ja svoju jako dobru frizerku i super ekipu gdje idem već 40 godina i jako sam zadovoljan kako to uspijevaju', poručio je.

Andrej Plenković je hrvatski premijer
Robert Anic/PIXSELL 

O prijetnjama da će ga ošišati na ćelavo rekao je: ‘Ma neće, to su ljudi koji imaju kreativne trenutke u raspisivanju tih prijetećih pisama. Ima tko brine o tome, nije ni prvi ni zadnji put, ima toga jako puno’.