Kate Middleton i dalje je jedna od glavnih tema svjetskih medija zbog njezine fotografije s djecom. Društvene mreže preplavili su komentari fanova koji su uvjereni da je fotografija fotošopirana. No još jedna stvar privukla je pozornost javnosti. Naime, Kate na spornoj fotografiji ne nosi vjenčani prsten, zbog čega se oglasila i Kensingtonska palača.

Kate Middleton pozirala s djecom
Profimedia 

Prema ITV Newsu, Katein ured odgovorio je na pitanja o njezinom prstenu rekavši da je kraljevska obitelj bila ‘kod kuće’ kad je fotografija snimljena i odbacio sve špekulacije o njezinom braku s princem Williamom potvrdivši ‘da je njen suprug snimio fotografiju’. Istaknuli su i kako je Kate nedavno bila na operaciji abdomena i da je možda prije zahvata morala skinuti vjenčani prsten i jednostavno ga još nije vratila, piše Mirror.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Danny Lawson / PA Images / Profimedia 

Podsjetimo, fotografija princeze od Walesa i njezine djece trebala je umiriti javnost nakon što su se razmahale teorije zavjere koje su išle toliko daleko da se tvrdi da je princeza zapravo mrtva. Umjesto toga, nakon nje nastao je pravi kaos. 

Kate Middleton je princeza od Walesa
- / Polaris / Profimedia 

Četiri najveće svjetske fotoagencije - Reuters, AFP, Getty Images i AP povukle su fotografiju zabrinute da se njome 'manipuliralo', zbog čega ne zadovoljava njihove uredničke standarde. Sumnjaju da je fotografijom manipulirala Kensingtonska palača.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia 

Tako je AP izdao 'obavijest o ukidanju' za klijente, obraćajući se onima koji koriste njihovu uslugu da se pri 'pomnijem pregledu čini da je izvor manipulirao fotografijom'. Reuters je rekao da briše sliku nakon što su je analizirali.

Kate Middleton je supruga princa Williama
BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA 

Kate Middleton se na kraju oglasila i priznala da je manipulirala fotografijom.

'Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Htjela bih se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je uzrokovala naša obiteljska fotografija koju smo jučer javno podijelili. Nadam se da su svi koji su ga slavili, imali sretan Majčin dan. C', stoji u objavi na njezinom službenom Instagram profilu.