Saborska zastupnica Marijana Puljak objavila je fotografije na kojima pozira sa svojim suprugom, splitskim gradonačelnikom Ivicom Puljkom. Supružnici su Valentinovo proveli u Žrnovnici, gdje je otvorena spomen soba dalmatinskog književnika, novinara i scenarista Miljenka Smoje povodom stote godišnjice rođenja.

Di ćeš bolje Valentinovo nego uz Lepu i Miljenka Smoju u Žrnovnici, tamo di su se vjenčali i di su pokopani. Baš je danas bilo lipo na otvaranju spomen sobe, red smija, red suza radosnica, pisme i uspomena. Primajte i dijelite ljubav svaki dan!’, napisala je u opis objave.


Pratitelji na društvenoj mreži su ih pohvalili.

Super ste’, ‘Zgodni i meni puno dragi’, pisali su im.

Marijana i Ivica Puljak u braku su od 1995., a upoznali su se na prvoj godini fakulteta. Imaju troje djece, a u intervjuu za Story prošle godine oboje su priznali kako dosad nisu imali nijednu ozbiljniju svađu ni krizu u braku. Splitski gradonačelnik otkrio nam je kako njeguje brak.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Rekao bih da imamo nekoliko osnovnih principa po kojima se vodimo. To su sloboda, poštovanje, povjerenje i ljubav. Zbog odvojenog života nismo ni previše bili zajedno pa i to pridonosi odnosu, ne stignemo se ni posvađati. Kada malo bolje promislim, Marijana i ja se nikada nismo ozbiljno posvađali’, rekao je Ivica kroz smijeh.