Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na Facebooku je opleo po predsjednici Europske komisije, Ursuli von der Leyen, a spomenuo je i hrvatske političare.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Facebook 

Zašto Ursula ipak ne bi svoje sinove slala u rat? Ursula von der Leyen, šefica Europske unije, žena sklona tiraniji i prijateljstvima i pogodovanjima Big Pharmi je imala intervju s njemačkim medijem. Novinarka ju pita o ratovima na području Europe, Ursula govori kako ima strahove i kao majka radi ratova. Potom ju novinarka pita jesu li joj sinovi u njemačkim oružanima snagama, a Ursula se nekako čudno, baš u sjenama, nasmije i kaže: ne, nisu. Pustit ću vam video na drugim mojim mrežama, ovdje je cenzura prevelika. To vam je sva istina elita i globalista. Oni sebe i svoju djecu čuvaju, a našu djecu bi slali da ginu na frontu. Oni sebe i svoje obitelji čuvaju, a naše sinove bi slali da ostaju bez ruku i nogu u ratovima koje su te elite tame sami pokrenuli jer im odgovara kaos da svoje biznise šire. Gade mi se’, napisao je.

U istom košu je i Plenković i Milanović. Danas mangupi, frajeri, dociraju i busaju se u prsa. A za vrijeme obrane Domovine su im miliji bili bruxelleski hodnici i klimatizirane prostorije sa skupocjenim pjenušcima i jagodama. U taj isti koš stavljam i fejkere desnice koji su do Oluje imali barem nekoliko godina punoljetnosti, izguglajte ih, mogli su braniti zemlju, ali su se muškarci bez kičme plašili. Danas se foliraju kao da su bengalski tigrovi, a ustvari su manji od pustinjskih miševa. Neka svi oni koji žele ratovati, sami uzmu pušku i povedu svoje sinove, za primjer narodu, u ratove. Možete misliti da bi tako uopće bilo ikakvih ratova. Neka ti globalisti miču svoje prljave šape od naše male Hrvatske. A mi ćemo Hrvatsku sačuvati oazom slobode, mira i sigurnosti za naše ljude. Za naš narod’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

Miletić je poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.