'Svaki dan nas zadivljuješ svojom...': Sin Ivanke Trump slavi rođendan, posvetila mu je emotivnu objavu

Ivanka Trump čestitala je rođendan svom mlađem sinu Theu.

Instagram

Najstarija kćiDonalda Trumpa, Ivanka Trump, na Instagramu je čestitala rođendan svom mlađem sinuTheu koji je napunio osam godina. Objavila je fotografije s proslave, kao i njegove stare fotografije.

Sretan 8. rođendan, Theo! Tvoja znatiželja nema granica - od nogometa do parkoura, jujitsua, gitare, klavira, hebrejskog, Rubikove kocke, kineskog, slagalica i pokera, da spomenemo samo neke. Svaki dan nas zadivljuješ svojom neumornom težnjom za učenjem, istraživanjem i svladavanjem novih vještina. Tvoj entuzijazam i radost u svakoj avanturi uistinu su inspirativni’, napisala je.

FADEL SENNA / AFP / Profimedia 

Svakom zadatku pristupaš s namjerom i strašću, odražavajući dubinu svog duha. Ovo je slavlje nevjerojatnog, ljubaznog i beskrajno znatiželjnog mladića u kakvog si procvjetao. Nastavi loviti svoje snove Theo i nikad nemoj prestati istraživati. Svijet je tvoj da ga otkrivaš, jednu po jednu avanturu’, dodala je.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bogata nasljednica poznata je po tome da na društvenim mrežama dijeli trenuke iz privatnog života. Ona i njezin suprug Jared Kushner vjenčali su se 2009. i dobili troje djece - sinove Thea i Josepha te kćer Arabellu