Najstarija kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump, proslavila je 42. rođendan.

Proslavila sam rođendan ovaj vikend okružena prijateljima i obitelji. Za još jednu godinu sjajnih uspomena s mojim najdražim ljudima!’, napisala je na Instagramu.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Rođendan joj je, među ostalim, čestitala njezina prijateljica i reality zvijezda Kim Kardashian.

Sretan rođendan najpažljivijoj i najslađoj duši. Jedva čekam da proslavimo zajedno’, napisala je u opis njihove fotografije na kojoj poziraju s djecom.

Kim Kardashian čestitala rođendan Ivanki Trump
Instagram 

Kad je u pitanju privatni život mezimice Donalda Trumpa, godinama je u braku sa suprugom Jaredom Kushnerom. Nedavno su proslavili 14. godišnjicu braka.

Slavim 14 godina (!!!) ljubavi, smijeha, divljih vožnji i beskrajnih avantura sa svojom stijenom, Jaredom! Jako sam zahvalna za ovaj prekrasni život i obitelj koju smo zajedno izgradili', napisala je bogata nasljednica.

Par se upoznao 2007, ali godinu kasnije su prekinuli jer su Jaredovi roditelji htjeli da oženi Židovku. No, Ivanka je promijenila vjeru i prešla na judaizam pa više nije bilo prepreka za njihov brak. Vjenčali su se 2009. i dobili troje djece: sinove Thea i Josepha te kćer Arabellu.

Njihov sin Theo je u veljači završio u bolnici. Ivanka je tad objavila njegove fotografije iz bolnice i napisala što se dogodilo.

Ovaj tjedan sam od školske medicinske sestre dobila poziv od kojeg strahuje svaki roditelj. Moj 6-godišnji sin Theo slomio je zglob dok je igrao nogomet. Budući da sam bila udaljena više od sat vremena vožnje, hitna pomoć odvela je Thea u pratnji školske medicinske sestre u najbližu bolnicu. Jared i ja trčali smo prema njemu, Jared je stigao u isto vrijeme kad i vozilo hitne pomoći, a ja nekoliko minuta kasnije', napisala je i dodala:

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
Profimedia 

'Bio je to težak prijelom, ali sposobna hitna pomoć, liječnici, medicinske sestre i osoblje dječje bolnice Joe DiMaggio brinuli su se za Thea nježno i profesionalno. Theov boravak u bolnici kulminirao je s dvije vrećice leda, što ga je navelo da izjavi: „Ovo je najbolji dan ikada!“. Sestra se okrenula prema meni i rekla: “Zato sam na pedijatriji! Niti jedna odrasla osoba koja je završila u bolnici nikada nije izjavila tako nešto nakon što je dobila led. Jared i ja smo jako zahvalni liječnicima, medicinskim sestrama, hitnoj pomoći i bolničkom osoblju koji su se brinuli za našeg sina. Sa zahvalnošću u našim srcima dali smo donaciju dječjoj bolnici Joe DiMaggio’.