Najstarija kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump, na Instagramu se oprostila od Amalije Knavs, majke Melanije Trump.

Melania Trump s majkom
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Duboko sam ožalošćena zbog smrti Melanijine voljene majke, Amalije Knavs, izuzetne žene koja je unijela neizmjernu radost i ljubav u živote svih oko sebe. Njezin duh, snaga i suosjećanje će jako nedostajati, ali i dalje živi u srcima svih onih čije je živote tako duboko dotaknula. Počivaj u miru Amalija’, napisala je.

Ivanka Trump oglasila se nakon smrti Amalije Knavs
Instagram 

Amalija Knavs preminula je u 79. godini, a vijest o njezinoj smrti objavila je Melania na društvenoj mreži X.

'S dubokom tugom objavljujem da je moja voljena majka Amalija preminula. Amalija Knavs bila je snažna žena koja je uvijek bila graciozna, topla i dostojanstvena. Bila je potpuno posvećena suprugu, kćerima, unuku i zetu. Neizmjerno će nam nedostajati i nastavit ćemo poštovati i voljeti njezinu ostavštinu', napisala je.

Od svoje punice oprostio se i Donald Trump.

Ovo je tužna noć za cijelu obitelj Trump! Melanijina lijepa majka Amalija upravo je otišla na prekrasno mjesto na nebu. Bila je nevjerojatna žena i nedostajat će nam!', poručio je na Truth Socialu.

Donald Trump je bivši američki predsjednik
SCOTT OLSON / Getty images / Profimedia 

Zasad nije poznat uzrok Amalijine smrti, no zna se da je Melania propustila većinu slavlja povodom Božića i Nove godine u Mar-a-Lagu kako bi se mogla brinuti o svojoj bolesnoj majci.