'Bolje da šutim': Tko je sin Milorada Pupovca? Oženio je poznatu hrvatsku pjevačicu, šuškalo se o njihovom razvodu

U nastavku otkrivamo tko je sin poznatog političara Milorada Pupovca.

Patrik Macek/PIXSELL

Milorad Pupovac jedan je od najpoznatijih političara u regiji. Njegova partnerica je novinarka Slavica Lukić, a političar ima dvoje djece - sina i kćer.

Tko je sin Milorada Pupovca?

On je Ozren Pupovac, javnosti poznatiji kao suprug pjevačice Vesne Pisarović. Po zanimanju je filozof i društveni teoretičar, koji se dijelom školovao i u inozemstvu. Bio je istraživač na Jan van Eyck Academie u Maastrichtu i na Institutu za kulturna istraživanja u Berlinu, pisao je tportal.

MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Ozren se 2017. zaposlio na mjesto znanstvenika povratnika na Odsjeku za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci. S Vesnom Pisarović vjenčao se u listopadu 2009, a pjevačica je otkrila da nije imala vjenčanicu.

Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren bio je isto tako ležerno odjeven. Bili smo vrlo “off”, htjeli smo da bude tako’, rekla je za Gloriju.

Goran Čižmešija 

Supružnici su do 2020. živjeli u Berlinu, ali su se uslijed pandemije odlučili vratiti u Hrvatsku. Njihov brak je pravi misterij, a domaći mediji su 2022. pisali da se par navodno razvodi. Ipak, Vesnin PR tim demantirao je šuškanja.

Pjevačica je jednom prilikom otkrila zašto ne voli govoriti o svom privatnom životu.

'Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim? Onda bolje da šutim’, rekla je za IN magazin početkom 2020. godine.

Goran Čižmešija 

U travnju 2022. napunila je Dom sportova, a evo što je uoči koncerta odgovorila na pitanje hoćemo li u prvim redovima vidjeti njezinog supruga.

Supruga? Ne, ne znam, to ne miješam nikada’, rekla je za UNU TV.

Mario Poje 

Na pitanje sluša li on njezine pjesme, odgovorila je: ‘On sluša mene, ali to su dva svijeta koja ne miješam. Kao što ne miješam pop glazbu i jazz, tako privatni život ne miješam s glazbom uopće’.