'Dao sam sve od sebe': Srpski ministar pokušao je zavesti slavnu glumicu, no Vučić mu je pomrsio planove

Na pitanje jesu li bili na rubu da se spetljaju, Siniša je kroz smijeh odgovorio da je Vučić to spriječio.

MARTIN BUREAU / AFP / Profimedia

Srpski ministar financijaSiniša Mali gostovao je u emisiji ‘Ami G Show’ gdje je ispričao kako je 2016. u Parizu upoznao poznatu američku glumicuHilary Swank.

To je bilo finale Roland Garrosa i to je prvi put da je Novak Đoković osvojio taj turnir. Spletom okolnosti, nije baš splet, ali neka bude da je, Hilary i ja smo sjedili zajedno jer sam ja prvi došao i gledao sam gdje tko sjedi i gdje da se namjestim, ako je moguće pored nekoga. Prepoznao sam je. Naravno, ja relativno mlad, sjeo sam pored nje i krenuo je razgovor. Vi na Roland Garrosu dobijete šešir zbog sunca. Ja sam stavio šešir i mobitel dolje, pokušao započeti razgovor i vidim ja da to lijepo ide. Naravno, da budem iskren, ja sam dao sve od sebe. Znači sve sam dao. I izmišljao i lijevo i desno, i ovako i onako. Ide sve to dobro i završi Roland Garros i mi se dogovorimo da se vidimo u Americi’, rekao je.

MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia 

Nakon meča uzeo je mobitel i vidio da ga je zvao Aleksandar Vučić.

Zvao me je sto puta. Nisam znao da će to biti na RTS-u. Prikazivali su nju i spletom okolnosti i mene. Ja nisam gledao mobitel, nisam ništa vidio jer sam se trudio oko nje. Kako sam ga zvao, tako je on krenuo: 'Što ćeš ti tu, otkud ti tamo?'. Ja sam mu rekao da je Nole pobijedio i da je sve super. Međutim, sačekao je on mene na sljedećem koraku. Hilary i ja smo se dogovorili da se nađemo na sljedećem US Openu, ali Vučić mi je rekao da trebam ići u Teheran kao gradonačelnik Beograda da potpišem neki sporazum. Išao sam baš tih dana kada sam trebao ići u New York. To nisam mogao objasniti. Kazao sam da idem u Teheran umjesto u New York’, ispričao je.

MARTIN BUREAU / AFP / Profimedia 

Otkrio je i da je Hilary dan-dva nakon Roland Garrosa prekinula s dečkom. Na pitanje jesu li bili na rubu da se spetljaju, Siniša je kroz smijeh odgovorio da je Vučić to spriječio.