Odlično mu stoji: Ovako princ William izgleda s bradom, nećete ga prepoznati

Dovoljno je da pogledate njegove fotografije iz 2008. na kojima fura ne samo bradu, već i dužu kosu.

i-Images / Polaris / Profimedia

Princ William danas slavi 42. rođendan. Britanski prijestolonasljednik rođen je 21. lipnja 1982. godine. No znate li kako on izgleda s bradom? Dovoljno je da pogledate njegove fotografije iz 2008. na kojima fura ne samo bradu, već i dužu kosu.

TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Brojni fanovi kraljevske obitelji složili su se da mu taj imidž odlično stoji i da bi ga trebao češće imati.

Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Princ je od 2011. je u braku sa suprugom Kate Middleton, a par ima troje djece. Kate je Williama navodno očarala jednim od svojih modnih odabira. Naime, kad je odjenula izazovnu prozirnu haljinu, William više nije skidao pogled s nje.

Profimedia 

Odnos budućeg kraljevskog para nije cijelo vrijeme tekao glatko. Par je na početku veze čak i prekinuo na nekoliko tjedana, ali su se ubrzo pomirili. Dok su 2010. bili na putovanju u Africi, William je zaprosio Kate, a vjenčali su se godinu dana kasnije.

Profimedia 

Na velikoj ceremoniji je, osim mnoštva članova kraljevske obitelji, prisustvovalo i probrano društvo celebrityja poput Davida i Victorije Beckham, Guya Ritchieja, Marija Testina i Eltona Johna. Supružnici su prvo dijete, sina Georgea dobili 2013., a kći Charlotte u obitelj je stigla 2015. godine. Sina Louisa dobili su 2018.

Fotografije princa Williama i Kate Middleton pogledajte u galeriji: